Jose Sep boeken?

Jose-Sep-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jose Sep boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jose Sep

Als je heerlijk wil meezingen en uit je dak wil gaan boek je José Sep. Deze spontane zangeres weet met haar knallende repertoire een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek en haar herkenbare stemgeluid zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.


Bekend van haar radio- en kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond. In 2019 had zij in Vlaanderen een hit duet . “Ga je vanavond met me mee?” stond wekenlang hoog in de Ultra top 50. Zij werd dat jaar zelfs genomineerd voor een Vlaamse loftrompet. In 2020 werd haar kerstsingle “Kerstmis in de stad” een nummer 1 hit notering in de Oranje Top30. Een kroon op het harde werken.

Boekingen Jose Sep

Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’, ‘Luister nou even’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond. Te zien in Hart voor Muziek, MENT TV en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY. José trad o.a. op bij de opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in het Gelredome in Arnhem en dit voorjaar op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP. Laat haar optreden uw feest zijn!!!!

Kom in de stemming

Jose Sep boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jose Sep te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jose Sep wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jose Sep viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jose Sep online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jose Sep boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jose Sep kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jose Sep boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!