Julian Calor boeken?

Julian-Calor-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Julian Calor boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Julian Calor

Hij tekende zijn debuut voor Hardwell’s Revealed Recordings en heeft sindsdien support van Tiësto, Nicky Romero, Don Diablo, Dada Life, Diplo, Martin Garrix om er maar een paar te noemen. De uitzonderlijke talenten van Julian Calor lijken tot ver boven zijn jaren te bloeien.

# 1 plek in de Buzzchart

Zijn nieuwe EP ‘Typhoon / Storm’, die voor het eerst werd uitgezonden in de TomorrowWorld-set van Hardwell en een van de hoogtepunten van de 2 uur durende show werd, claimde de # 1 plek in de Buzzchart in de openingsweek en kreeg later veel support. Onder andere door Pete Tong op zijn legendarische BBC Radio 1-show, voordat hij in de algemene Beatport-hitlijst brak en een Top 3-positie scoorde op de progressieve house-hitlijst en landde op de # 9-positie in de algemene hitlijst. Typhoon was ook van medio februari tot medio maart 2014 het meest gespeelde nummer ter wereld.

Remix van Major Lazer’s ‘Watch Out For This’

Meer steun van Radio 1 kwam in de vorm van zijn remix van Major Lazer’s ‘Watch Out For This’, die goed werd ontvangen. Maar met een frisse blik op slechts 20, heeft de Nederlander al 7 jaar ervaring in het maken van beats in de studio. Iets wat hem de komende jaren goed van pas zal komen.

Boekingen Julian Calor

Als DJ was zijn introductie op het podium niet minder indrukwekkend met zijn debuut slot op de line-up van de ADE van 2013 voor de Hardwell Presents Revealed @ Passenger Terminal, waar Julian zijn kunsten voor een groot publiek toonde . Dus vooruitkijkend en met een reeks debuut tourdata gepland voor het voorjaar van 2014, een stapel tracks klaar voor de dansvloer, zal dit lid van de Revealed-familie de steeds groter wordende overtuiging dat Julian Calor bevestigt, bevestigen.Dit is een van de toekomstige sterren van morgen !

Kom in de stemming

Julian Calor boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Julian Calor te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Julian Calor wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Julian Calor viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Julian Calor online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Julian Calor boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Julian Calor kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Julian Calor boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!