Sidney Samson boeken?

Sidney-Samson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sidney Samson boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sidney Samson

Sidney Samson is zonder twijfel een van de grondleggers van de Dutch House-Movement, die de afgelopen jaren de hele wereld heeft veroverd. Zijn stijl als DJ en producer kan alleen omschreven worden als extreem veelzijdig. Dance Music is het belangrijkste ingrediënt in zijn sets, met extra smaken uit de wereld van Hip Hop, dance hall, trap en Moombah.

Hij begon op zijn 13e met DJ’en

Sidney Samson (geboren op 2 oktober 1981) groeide op in een gezin waar muziek deel uitmaakte van het dagelijks leven. Toen hij 13 was, begon hij met DJ’en. Aanvankelijk speelde hij hiphop, maar al snel begon hij house geluiden aan zijn sets toe te voegen. Verrassend misschien, want Sidney houdt van hardrock en leerde zichzelf al op jonge leeftijd gitaar spelen!

Enorme clubhit “Riverside”

Zijn grote doorbraak kwam toen hij in 2009 de enorme clubhit “Riverside” uitbracht. Dit record werd een enorme wereldwijde hit en scoorde een Top 5-posities in onder meer Nederland, het VK en Australië. Zijn Tours werden wereldwijd en hij werd al snel een ster in het genre.

Hits met bekende artiesten

Sidney werkt graag samen met andere artiesten. Vanaf 2009 bracht hij een reeks singles uit met artiesten als Steve Aoki, Afrojack, Lil Jon, Far East Movement, Will.I.Am en Martin Garrix. Met zijn (inmiddels ex) vrouw Eva Simons scoorde Sidney in 2015-2016 twee grote hits met “Policeman” en “Bludfire”. Deze singles bevestigden verder zijn status als superieure componist en producer

Riverside Reloaded

In 2018 creëerden Tujamo en Sidney een nieuwe versie van Sidney’s wereldhit ‘Riverside’, ‘Riverside Reloaded’, die al snel de hitlijsten bereikte en zelfs de nr. 1 airplay plek in Frankrijk.

EDM-bom, genaamd “Raveheart”

Musical Freedom tekende Sidneys samenwerking met Gwise ‘soldier’ binnen enkele uren nadat Sidney de productie had voltooid. Sidney volgde “Soldier” op met een andere echte EDM-bom, genaamd “Raveheart”, die in september werd uitgebracht op Smash the House, en scoorde opnieuw massale steun in de EDM-scene.

Kom in de stemming

Sidney Samson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sidney Samson te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sidney Samson wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sidney Samson viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sidney Samson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sidney Samson boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sidney Samson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sidney Samson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!