Dannic boeken?

Dannic boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dannic boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dannic

Dannic “slash” DJ, producer en mash-up maestro uit Breda in Nederland – de geboorteplaats van Tiësto, Funkerman & Hardwell (misschien iets in het water?). Deze getalenteerde kerel won fans vroeg in zijn carrière dankzij een reeks geweldige mash-ups. Bootlegs zoals Axwell vs. Julie McKnight – How Soon is Glory, Tim Mason & Laidback Luke vs. Adele – The Moment Is Rolling In God’s Air (Funkadelic Bootleg), Feel So Close 2 Unite Us (Dannic Bootleg) en My Feelings For Hells Bells (Dannic MashUp). Deze tracks blijven een belangrijk onderdeel in de sets van Tiësto, Avicii, Hardwell, Nicky Romero en Bingo Players om er maar een paar te noemen.

Dancetour DJ-wedstrijd

Daan Romers (in het echt) won de Dancetour DJ-wedstrijd in 2009 en speelde voor een publiek van 10.000 mensen. Het jaar daarop won zijn remix van Funkerman’s Automatic de Funkerman-remixwedstrijd en werd hij toegevoegd aan Hardwell’s nieuwe label Revealed Recordings. De kenners wisten al dat hij iemand was om naar te kijken, maar voor een breder publiek was Dannic gearriveerd.

Solo-track op Revealed Recordings

Dannic’s eerste solo-track op Revealed Recordings heette “Doster”, sterk ondersteund door Nicky Romero, Hardwell en Nari & Milani. Meer recentelijk selecteerde het Dutch Riverdance Festival zijn track WOP als het officiële Anthem van het festival – een enorme eer. Dit werd gevolgd door een andere onderscheiding toen Pipeline, sterk gesteund door Tiësto, de leidende track werd op Cr2’s Ibiza-compilatie uit 2012. Dit nummer ging naar nummer 18 in de Beatport progressive house chart.

Remixen voor schillende artiesten

Dannic bracht vervolgens meerdere platen uit met Cr2 en Black Hole Recordings voordat hij de aandacht trok van de grote labels. Grote remixen zijn in de maak voor Atlantic Records, Ultra, Armada Music, Ministry of Sound en One Love for grote namen van onder meer R3hab, Nicky Romero, Chuckie, Example, Arty, Nadia Ali, Helena, Sean Paul. Zijn remix voor Helena is zojuist nummer 1 geworden in de Australian Dance Chart.

Collab met Hardwell

Begin 2012 werkte Dannic samen met Hardwell aan een nummer genaamd Kontiki (Revealed Recordings). Dat nummer bestormde de Beatport Top 10 en ging serieus viraal, met meer dan een miljoen views. Het paar werkt al aan een vervolg, dus houd deze ruimte in de gaten!

Boekingen Dannic

Van mash-ups tot spraakmakende samenwerkingen tot rondleidingen en residenties in enkele van ’s werelds populairste locaties, er is genoeg gaande in het universum van Dannic. Maar wat hij ook zijn volgende hand geeft, je kunt er zeker van zijn dat hij zijn kenmerkende technische uitmuntendheid en neiging tot aanstekelijkheid naar de tafel zal brengen.

Kom in de stemming

Dannic boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dannic te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dannic wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dannic viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dannic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dannic boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dannic kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dannic boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!