Dj Tiesto boeken?

Tiesto boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Tiesto boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Tiesto

Tiësto, ook wel aangeduid als DJ Tiësto, artiestennaam van Tijs Michiel Verwest wordt beschouwd als een van de beste internationale dj’s. Tevens is hij verscheidene malen verkozen tot beste dj ter wereld. Muziek is altijd Tiësto’s grote liefde geweest. Op jongere leeftijd luisterde hij naar shows als de Soul Show en Ben Liebrand’s In the Mix. Vanaf dat moment was het ook zijn passie om platen te draaien en te mixen.

Periode 1984 tot 1992

In de periode 1984 tot 1992 draaide Verwest oude discoplaten op studentenfeesten en tijdens drive-inshows. In die tijd dacht hij nog niet dat hij zijn geld zou kunnen verdienen als dj. Ook begon hij hardcore house te draaien. Maar zijn liefde voor muziek ging al uit naar trance. Hij probeerde eigen werk aan de man te brengen en stuurde veel tapes naar bekendere dj’s, clubs en organisaties.

Forbidden Paradise

Vanaf 1988, toen hij negentien was, stond hij achter de draaitafels in discotheken te Breda (Spock) en omstreken, drie avonden in de week. Als een producer hem hier in zijn vaste tent ‘De Spock’ in Breda ziet en hoort draaien, besluit hij hem te gaan helpen bij zijn carrière. Tijs brengt de cd ‘Forbidden Paradise’ uit en breekt door in Engeland en in de Scandinavische landen.

Boekingen Dj Tiesto

Tiësto is als dj van meerdere markten thuis. Was hij eind jaren negentig nog een echte trance-dj, begin 21e eeuw heeft hij zich begeven in de genres trance, house en techno. Door al het rondreizen over de wereld is hij met tal van stijlen in aanraking gekomen. Mede door zijn sympathieke uitstraling is hij uitgegroeid tot een van populairste DJ in Nederland en ver daar buiten en heeft hij een vast plaats in de DJTop-5 van de wereld.

Kom in de stemming

Dj Tiesto boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Tiesto te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Tiesto wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Tiesto viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Tiesto online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Tiesto boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Tiesto kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Tiesto boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!