Kaj van der Voort boeken?

Kaj-van-der-Voort-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kaj van der Voort boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kaj van der Voort

Kaj van der Voort (22 jaar) begon zijn carrière in 2007 toen hij op 11 jarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical. In deze musical heeft Kaj geschitterd naast Danny de Munk, Mariska van Kolck en Jorge Verkroost. In het voorjaar van 2013 neemt Kaj samen met Jai, Cassius, Samuel en Dioni deel aan het internationale TV-format “X-factor” als de Boyband B-Brave. Zij behalen de derde plek wat hen een platencontract bij Sony Music Entertainment oplevert.

Populaire boyband B-Brave

Dat B-Brave de meest populaire boyband van de Benelux wordt blijkt uit de unieke prestaties van de band van de afgelopen jaren:
– Debuutalbum ‘De Eerste Date’ 11 weken op nr. 1 in Nederlandse album charts
– 3 jaar op rij Nickelodeon ‘Kids Choice Award’ voor ‘Favoriete Act Nederland/België’
– De single ‘One Night Stand’ van de tweede EP ‘LOS’ werd triple platina
– Meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams

Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’

In 2017 besluit B-Brave uit elkaar te gaan zodat de bandleden zich kunnen storten op hun persoonlijke carrières. Kaj is tot tweemaal toe genomineerd voor de Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’, een prijs die hij in 2014 en 2016 op zijn naam mag schrijven. In 2017 heeft Kaj de presentatie van de Hittegolf award voor zijn rekening nemen. ‘Ik ben erg trots op de progressie die ik heb gemaakt van Hunk naar presentator, aldus Kaj. Natuurlijk is Kaj ook in 2017 genomineerd in meerdere categorieën.

Nieuw hoofdstuk als solo artiest

‘Er begint voor mij een nieuw hoofdstuk als solo artiest’, een spannende periode waarin ik mezelf vooral wil toeleggen op ontwikkeling. Ontwikkeling in de breedste zin van het woord zang, dans en presentatie.’ ‘Ik vind het helemaal te gek dat ik dit mag aftrappen met deelname aan het succesvolle RTL programma “Dance Dance Dance”, een droom die uitkomt!’
Samen met Maan zal Kaj de spreekwoordelijke sterren van de hemel dansen naast collega koppels Zoey Ivory en Marnix Lenselink, GTST- bff’s Stijn Fransen en Toprak Yalçiner, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & Koos van Plateringen.

Eerste single “Mee naar haar”

Op 15-12-2017 is Kaj officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album “Alles is Anders”. De eerste single “Mee naar haar” scoorde onder andere op youtube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd. ‘Naast alle leuke en bijzondere tv en presentatie klussen heb ik de afgelopen maanden in de studio aan mijn nieuwe muziek gewerkt. Samen met producers en songwriters heb ik persoonlijke nummers geschreven en opgenomen. ‘Ik ben heel erg blij met hoe mijn fans hierop reageren.’

Boekingen Kaj van der Voort

Tussen alle werkzaamheden door reist Kaj naar Griekenland voor reisorganisatie GoGo om reisverslagen te maken van de leukste jongeren vakanties. ‘Het leukste aan mijn vak vind ik de diversiteit, het ene moment sta je in een tv studio te dansen voor een miljoenen publiek, de volgende dag ben je nummers aan het schrijven voor je eerste solo album om vervolgens op ‘vakantie’ te gaan met leeftijdsgenoten, super tof !’

Kom in de stemming

Kaj van der Voort boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kaj van der Voort te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kaj van der Voort wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kaj van der Voort viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kaj van der Voort online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kaj van der Voort boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kaj van der Voort kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kaj van der Voort boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!