Katrina boeken?

katrina boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Katrina boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Katrina

De stem van “Katrina and the Waves!”. Katrina heeft een van de beste en krachtigste stemmen in de muziekbusiness en ze heeft een gevestigd profiel in heel Europa.

Als frontman van The Waves met die typische zomerhit ‘Walking on Sunshine’, werd Katrina bekend in elk land over de hele wereld. Walking on Sunshine is gebruikt in een enorme Amerikaanse tv-reclamecampagne en wordt nog steeds regelmatig op elk radiostation ter wereld gespeeld. Het was ook te zien in twee populaire films uit 2000: “High Fidelity” en “American Psycho”. Katrina behaalde succes met de grootste Eurovisie-overwinning ooit door ‘Love Shine A Light’ uit te voeren voor een wereldwijd publiek van 300 miljoen (BBC-cijfers).

Boekingen Katrina

Nu zijn The Waves uit elkaar en begint Katrina een solocarrière met een totaal nieuw gevoel en een andere richting. Haar debuutnummer ‘In Out Hearts’ verscheen in mei 2000 op een verzamelalbum van vrouwelijke artiesten, waaronder ook “All Saints”, “The Spice Girls”, “Martine McCutcheon”, “Gabrielle” en andere top zangers. Katrina’s eerste soloalbum verscheen in de zomer/herfst van 2000.

Mensen kunnen Katrina imiteren, maar er is maar één echte! Hoor haar muziek en ontmoet haar nu!

Kom in de stemming

Katrina boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Katrina te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Katrina wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Katrina viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Katrina online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Katrina boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Katrina kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Katrina boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!