Tessa Belinfante boeken?

tessa belinfante boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Tessa Belinfante boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tessa Belinfante

De stem van Tessa Belinfante is de poort naar haar ziel. Haar kristalheldere, unieke geluid is een perfecte mix van melancholie en optimisme en neemt je mee op een meeslepende reis door haar leven. Haar getalenteerde band versterkt haar stem met strakke beats, ingenieuze gitaarriffs en stevige bas. Kippenvel gegarandeerd.

Op 6 oktober 2016 presenteerden Tessa Belinfante en haar band haar debuutalbum “Fly As We Fall” op een uitverkochte release show in Paradiso, Amsterdam. Het album is een samenwerking met haar drummer en producer Philippe van Schil. Hun gedeelde muzikale interesses en sterke vriendschap begonnen 12 jaar geleden en zijn sindsdien geëvolueerd, waardoor ze een krachtig schrijversduo zijn geworden.

Boekingen Tessa Belinfante

In het voorjaar van 2017 werd de EP ‘Surface’ uitgebracht. Er volgde een zomertour met onder meer festivals als de Parade, Drakenbootfestival en Share a Perfect Day. Ook trad Tessa op als support artiest voor verschillende internationale artiesten die Nederland bezoeken, namelijk: Paul Young (GB), Picture This (IRL), Morgan James (USA) en Clouseau (BE).

Hoogtepunten:

 • Oktober / november 2016: “Fly As We Fall” tour: inclusief Paradiso, TivoliVredenburg, Roodshow Radio 2, TROS Muziekcafe Radio 2, verschillende muziekcafés, instore concerten bij Concerto en Plato’s, festivals en veel huiskamerconcerten
 • In totaal meer dan 1.750.000 keer gespeeld op Spotify.
 • Winnaar van jury- en publieksprijs “Grote Prijs van Nederland”, categorie pop / rock in 2008 met voormalig band Two Way Radio.
 • Een uitverkochte albumrelease met Two Way Radio in de Melkweg, Amsterdam, 2008.
 • 3e plaats ‘Team Trijntje’ – The Voice of Holland, 2012.
 • Hitsingles (covers van de show The Voice of Holland): Pride (U2). Clocks (Coldplay) en Just Hold Me (Maria Mena) in de top 10 iTunes.
 • Acoustic EP release op de Bitterzoet, Amsterdam 2015.
 • EP promotionele optredens: Radio 2 bij TROS Muziekcafe, 3FM, Radio 1, 6FM, Uitmarkt.
 • EP single “I Wonder”: momenteel 335.350 keer afgespeeld op Spotify.
 • Single release “Turn Around” van april 2016, momenteel op 274.471 keer afgespeeld op Spotify
 • Single release “Perfect Lie”, momenteel op 189.559 streams op Spotify
 • Gastuitvoerder van Theatertournee Trijntje Oosterhuis – 10 voorstellingen, 2015/2016
  (inclusief locaties als Leidse Schouwburg en de Kleine Komedie, Amsterdam)
 • juni 2016 het uitvoeren van aftershows van Adele in Club Ziggo
 • Zomer 2016: Festivalvoorstellingen: Rollende Keukens, Amsterdam Kookt Oosterpark, Amsterdam Kookt NDSM-werf, Nijmegen Kookt Goffertpark, Wijland festival, Uitmarkt festival op het Museumplein.
 • Tessa is ook een gevestigde songwriter met geplaatste nummers voor uitgevers als SONY / ATV Music, de Missing Sync en Strengholt Music Group.

Kom in de stemming

Tessa Belinfante boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tessa Belinfante te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tessa Belinfante wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tessa Belinfante viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tessa Belinfante online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tessa Belinfante boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tessa Belinfante kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tessa Belinfante boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!