Lesley Lynch boeken?

Lesley-Lynch-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Lesley Lynch boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lesley Lynch

Op 10 juli 1963 werd Lesley, Stanley, Humprey Lynch geboren in Paramaribo, Suriname. Op negenjarige leeftijd kwam hij al zingend op Schiphol aan. Deze passie voor muziek is altijd gebleven. Hij luistert er graag naar, hij danst er op en het liefst zingt hij er bij. Lesley Lynch is muziek.

Voor feestvierend Eindhoven en omgeving is Lesley al jaren een begrip. Er mag daar geen feest voorbijgaan of Lesley Lynch is van de partij. Al menig bruidspaar heeft hij al zingend het huwelijksbootje ingeloodst. Lesley doet er alles aan om nationaal of liever nog internationaal door te breken. Hij zingt in achtergrondkoortjes op cd’s van anderen. Hij maakt zelf cd’s en maakt ondermeer deel uit van de All Hands On Deck diner shows in de Van der Valk Hotels. Lesley is dan altijd de spil van het programma.

Boekingen Lesley Lynch

Het wachten is op zijn welverdiende hit. In 1998 was het bijna zo ver. Als lid van de groep Nubia scoorde hij hoog tijdens het Nationale Songfestival. Maar helaas net niet hoog genoeg om het Internationale Songfestival te halen. Inmiddels heeft Lesley wel voldoende ervaring opgedaan om ieder publiek aanstekelijk te vermaken. Hij heeft zich het coveren van bekende nummers eigen gemaakt. Van Lionel Richie tot René Froger, Lesley zingt het alsof het voor hem is geschreven. Het is dan ook begrijpelijk dat hij het publiek snel op zijn hand heeft. Lesley Lynch beschikt over vele orkestbanden, in even zo vele genres. Daardoor kan hij iedere gelegenheid voorzien van passende gastoptredens.

Niet alleen zijn zang is dan een welkome verrassing, zijn optredens zorgen altijd voor de juiste sfeer.

Kom in de stemming

Lesley Lynch boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lesley Lynch te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lesley Lynch wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lesley Lynch viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lesley Lynch online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lesley Lynch boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lesley Lynch kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lesley Lynch boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!