Luv boeken?

luv boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Gestopt met optreden

Luv boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Luv’

Een zorgvuldige selectie in de tweede helft van de 70er jaren resulteerde in de start van de meest succesvolle damesgroep aller tijden: LUV’ was geboren. Mede dankzij het destijds spraakmakende TV programma ‘Waldolala’ en de gelijknamige hit liet de eerste écht grote klapper niet lang op zich wachten: De release van ‘The Greatest Lover’ zorgde voor een nr-1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten… Een fenomeen was geboren.

Het ijzer smedend als het heet is volgde er in moordend tempo TV shows in heel Europa met direct de tweede nummer 1 hit in successie: ‘Trojan Horse’ die eveneens naar de nummer 1- positie knalde. Ondersteund door wederom één van de geweldige videoclips waar zelfs André van Duin zijn medewerking aan verleende. Wat vervolgens onmogelijk uit kon blijven, gebeurde dan ook. Ze kregen de erkenning in de vorm van de Conamus Exportprijs als beste export product van Nederland ná de tulp.

Zo beheerste LUV’ de internationale hitparades, verkochten miljoenen platen en om de broodnodige tijdwinst te boeken verplaatsten ze zich per privéjets en limousines, welke overal klaar stonden om ze op te vangen. Zelfs werd er met de Concorde naar Mexico gevlogen toen “Yes I Do” de nummer 1 positie daar had bereikt en hun aanwezigheid dringend gewenst was in verband met televisie shows en interviews.

Boekingen Luv’

De wereld lag aan hun voeten en er werd samen opgetreden met wereldsterren als o.a. Tom Jones, James Last, Andy Gibb en Boney M. Ook op Nederlandse bodem had LUV’ veel succes als surpriseact bij De Toppers. Het kon blijkbaar niet op, want deze triomftocht voor drie keer 55.000 bezoekers resulteerde weer in een uitnodiging om op Curacao DÈ surpriseact te worden tijdens een spetterend oudejaarsfeest in de daar grootste open lucht discotheek.

Vanzelfsprekend zijn de wanden van de dames thuis behangen met gouden en platina platen dankzij de verkoop van miljoenen verkochte exemplaren!

Alsof er geen ingelaste pauzes hebben plaatsgevonden is LUV’ momenteel weer volop actief, getuige de optredens tijdens de Gaypride, het Arnhemse Gelredome, de Harbour Club in Amsterdam en Club 54 in het Sportpaleis te Antwerpen, samen met o.a. Earth, Wind& Fire.

Een optreden van LUV’ staat borg voor een ongekende dynamiek,gezelligheid en plezier dankzij het enorme meezing gehalte van uitsluitend hits zoals ‘Waldolala’, ‘The Greatest Lover’, ‘My Number One’, ‘Yes I Do’, ‘Trojan Horse’, ‘Casanova’ etc.

Kom in de stemming

Luv boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Luv te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Luv wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Luv viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Luv online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Luv boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Luv kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Luv boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!