Marieke van Ginneken boeken?

marieke van ginneken boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van o.a. Idols

Marieke van Ginneken boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marieke van Ginneken

Marieke is al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. Vanaf haar 8e levensjaar danst ze erop, in de meest uiteenlopende stijlen. Van Street tot Klassiek, alles passeert de revue.

Op haar twaalfde krijgt Marieke haar eerste gitaarlessen van haar vader. Als ze 15 is gaat Marieke naar de theaterschool. In deze periode wordt de basis gelegd voor de zangcarrière van Marieke. Naast toneellessen gaat ze namelijk ook zanglessen volgen aan muziekschool “de Nieuwe Veste”, in Breda. Ze volgt lessen in verschillende zangstijlen, workshops in podiumtechniek en doet veel bandervaring op. Drie jaar later doet Marieke auditie voor de Musical Academie in Tilburg. Ondanks het feit dat ze glansrijk door alle rondes heen komt, wordt ze niet aangenomen. Zelfs na een operatie aan haar stembanden is haar stem nog steeds te hees voor musical, wordt haar verteld.

Na musicals probeert Marieke het in de popmuziek. Samen met producer Eeg van Kruysdijk wordt de meidenband “She Said” opgericht. Platenmaatschappij Warner Music ziet er wel wat in, en brengt een single uit: “Don’t you know why”. Ondanks het feit dat de clip in ruime mate gedraaid wordt op TMF en MTV, wordt de plaat niet opgepikt door de radio, en slaat niet aan bij het grote publiek. Na twee jaar hard werken wordt She Said opgeheven.

Boekingen Marieke van Ginneken

Op dat moment wordt door een vriendin de auditie voor Idols onder haar aandacht gebracht. Marieke schrijft zich in en komt na een groot aantal rondes in de finale. Op het moment dat ze als vijfde de finale uitgaat, kan ze terugkijken op een geslaagd avontuur: Marieke is van het ene moment op het andere een naam geworden in muziekland. Niet alleen het Nederlandse publiek, maar ook platenmaatschappij Dino Music heeft aangegeven in Marieke te gloven. Dit heeft geresulteerd in haar single “Just be Happy”. Haar tweede single “I’m a Fool” wordt geen hit. Echter ze geeft niet zo snel op. Ze komt terug als duo met haar zus Aukje (Charlie uit GTST). Hun eerste single heet “Be where you wanna be”.

Kom in de stemming

Marieke van Ginneken boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marieke van Ginneken te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marieke van Ginneken wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marieke van Ginneken viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marieke van Ginneken online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marieke van Ginneken boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marieke van Ginneken kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marieke van Ginneken boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!