Marike Jager boeken?

Marike-Jager
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Marike Jager boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marike Jager

Marike Jager is een opmerkelijk fenomeen binnen de Nederlandse muziekscene. Reeds enkele jaren behoort ze tot de absolute top van songwriters, maar tegelijkertijd blijft ze een goed Marike Jagerbewaard geheim voor liefhebbers. Te eigenzinnig voor het grote publiek wellicht, wars van conventies en uitgesproken verwachtingen. Ze won al de Grote Prijs van Nederland en de Essent Award. Ze werd genomineerd voor twee Edison Awards. De Volkskrant noemde haar ‘een aanwinst voor de popmuziek’. Geen ‘one-hit-wonder’, maar een authentieke singer/songwriter die met prachtige liedjes het publiek blijft overtuigen.

Debuut ‘The Beauty Around’

Na het debuut ‘The Beauty Around’ en opvolger ‘Celia Trigger’ verrassen de singer-songwriter en haar band met een lange, filmische trip. Voor haar derde langspeler ‘Here comes the night’ liet Marike zich inspireren door de nacht. Niet voor niets bleek meervoudig Grammy winnaar Tchad Blake (Tom Waits, The Black Keys, Sheryl Crow) meer dan bereid het album te mixen. Dit resulteerde in een donkere trip vol afwisseling en muzikaal vernuft. Gebleven is het speelse karakter van de charmante luisterliedjes, maar er hangt een broeierige, ietwat rusteloze sfeer over het album. De muziek is vol van de zinderende swing die een nacht bijzonder maakt. Het bruist als nooit tevoren.

Boekingen Marike Jager

’t Zijn drukke jaren voor Marike en haar band (met Henk Jan Heuvelink op toetsen en bas, en Nicky Hustinx op drums). Er waren de platen, de optredens, de live-dvd, het eigen label (Morning Coffee Records) en het tv-presentatiewerk van Marike. Maar al dat avonturieren heeft geloond: ‘Here Comes the Night’ is een plaat die je midden in de nachtelijke stad dropt, glijdend over natgeregende kinderkopjes, en foeterend omdat je geen polaroidcamera bij hebt. Een plaat om plannen-met-honderd-vrienden bij te maken. Te drinken. En te besluiten, wanneer het ochtendgloren tegen de nacht aan tikt: Marike Jager strikes again.

Kom in de stemming

Marike Jager boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marike Jager te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marike Jager wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marike Jager viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marike Jager online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marike Jager boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marike Jager kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marike Jager boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!