MC Roga boeken?

MC-Roga-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Roga boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MC Roga

Toen MC Roga nog maar 8 jaar oud was begon hij zijn ambitite te volgen. De jonge Roga was weg van de drums , speelde in lokale bands alles van Blues tot Rock. Toen hij een puber was werd Roga verliefd op Hip Hop en begon mee te rappen met zijn nieuw ontdekte idolen. Hij kreeg het rappen snel onder de knie en ontdekte dat hij een natural was. Vanaf toen begon hij zijn talent steeds professioneler te benaderen.

Chemistry Club Nights

Tijdens zijn eerste kennismaking met house muziek voelde Roga iets wat hij nooit eerder voelde. Zijn rauwe talent, kennis van muziek en vaardigheden vielen allemaal op hun plaats en creëerden een platform waar Roga zich begon te ontwikkelen. Toen Roga de mic pakte in Club Monza in Utrecht ontdekte Victor Coral zijn talent en hij introduceerde Roga aan de organisatoren van de Chemistry Club Nights.

Een echte performer

Roga is inmiddels een echte performer geworden en hij slaagde er in zijn nog maar korte carriere al in om samen te werken met Benny Rodrigues , Roog , Erick E , Michel de Hey , Sunnery James & Ryan Marciano en veel meer . In de tussentijd werd zijn muzikale diversiteit ook opgemerkt door grote internationale artiesten. Helden als Erick Morillo , Sandy Rivera , Kenny Dope , D – Ramirez , Antoine Clamaran en anderen waarderen wat deze MC te bieden heeft.

Boekingen MC Roga

MC Roga is op dit moment een van de meest geboekte MC’s ter wereld. Inmiddels werkt deze MC samen met grootheden uit de dansscène (Tiesto, Carl Cox, Roger Sanchez, om er een paar te noemen) en staat hij op alle grote festivals zoals Dirty Dutch, Mysteryland, Dance Valley en ga zo maar door.

Kom in de stemming

MC Roga boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MC Roga te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MC Roga wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MC Roga viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MC Roga online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MC Roga boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MC Roga kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MC Roga boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!