MC Boogshe boeken?

Mc-Boogshe-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Boogshe boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MC Boogshe

Maak kennis met MC Boogshe, Nederlands toonaangevendste vrouwelijke MC. Laat je niet misleiden door haar uiterlijk, want deze charmante dame heeft een grote, rauwe en energieke stem. Boogshe brengt het beste van twee werelden: een mix van house, dance en hardstyle met een vleugje HipHop. Deze dame brengt een geheel nieuw geluid op de dansvloer.

Gevestigde naam in de partyscene

Boogshe is een gevestigde naam in de partyscene. Ze is de onmisbare aanwinst voor elk feest of festival. Met haar krachtige stem en haar extravagante uitstraling tilt ze jouw feest naar een hoger niveau. Degenen die haar nog niet kennen, mis je. Deze multi-getalenteerde ceremoniemeester is de partystarter, crowd controller en energieke entertainer die het huis zal afbreken.

Boekingen MC Boogshe

Boogshe heeft voor tal van bekende festivals gewerkt, zoals: Tomorrowland, World Club Dome, Dancevalley, Day Dream, Paaspop, Solar Festival, Dancetour, Defqon, Pussylounge en nog veel meer. Behalve als podiumgastheer is ze momenteel een van de resident MC’s van DJ Paul Elstak. Andere artiesten waarmee ze samenwerkte: Nervo, Ummet Ozcan, Nicky Romero, Hardwell en W&W.

Singer / songwriter en studio-kunstenaar

Boogshe is niet alleen MC, maar ook singer / songwriter en studiokunstenaar. Haar MC-carrière begon in 2006 met het zingen van de clubhit “SLUT” van Dennis Christopher & Tony Cha Cha. Na dit internationale succes duurde het niet lang voordat ze werd ontdekt door verschillende nationale en internationale DJ / Producers en samenwerkte met namen als Laidback Luke, Swanky Tunes, Felguk, Coone, Bassjackers, Deepack, Sub Zero Project, Endymion, Ralvero en Showtek om er een paar te noemen. Boogshe schreef mee aan de hitsingle van Hardwell & Showtek – How We Do.

Alter ego GLDY LX

Drie jaar geleden begon Boogshe met haar alter ego GLDY LX. Haar liefde voor de hardere genres veranderde in een nieuwe passie. Een nieuw concept werd geboren waarin ze haar vocale vaardigheden verweven met deejaying. Ze maakte haar debuut als hard dance / trap live act GLDY LX op Defqon 2018.

Resident MC van Paul Elstak

Op dit moment is ze de resident MC van Paul Elstak en de resident MC van alle World Club Dome-evenementen in de wereld.

Kom in de stemming

MC Boogshe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MC Boogshe te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MC Boogshe wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MC Boogshe viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MC Boogshe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MC Boogshe boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MC Boogshe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MC Boogshe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!