MC Iceman boeken?

MC-Iceman-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Iceman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MC Iceman

Mc Iceman begon zijn carriere in 2002 als mc voor het dj-team Mixmasters (destijds in samenwerking met Ebon-E). Tijdens een optreden in een club in Castricum, The millennium, kreeg Iceman een residentie aangeboden door de eigenaar van de In de jaren dat hij daar werkte, werd hij vaak gevraagd voor privéfeesten, waaronder een door een manager van Escape-Delux, een reguliere clubavond waar nieuw dj-talent zich kon presenteren. Iedereen was zo enthousiast over de vaardigheden van Iceman, dat hem meteen werd gevraagd om de nieuwe resident te zijn voor de zaterdagavond.

Twee verschillende scènes

Mc Iceman werkt in twee verschillende scènes, die pas sinds een paar jaar samenvloeien. Aan de ene kant House met dj’s als Stonebridge, Erick E en Raymundo. Aan de andere kant Urban waar je zijn speciale band met Dj Irwan zult opmerken. Ze begonnen als goede vrienden en besloten samen te werken, wat Iceman zijn reputatie in de Urban-scene gaf. Andere dj’s, zoals Kid, Original, Flava, Goodgrip en Fullscale begonnen hem met hem op te treden door heel Nederland.

Boekingen MC Iceman

Samen met Dj Irwan en Dj Stonebrige uit Zweden weet Iceman zich internationaal bekendheid te geven. De afgelopen jaren werkten ze in clubs in Miami, Barcelona, ​​Kreta, Lloret de Mar, Salou, Gran Canaria, Stockholm, Malmö, Baste, Varberg, Falun, Uppsala, Kopenhagen, Kuala Lumpur (Maleisië) en Jakarta (Indonesië). Met welke dj Iceman hij ook werkt, hij zal ze altijd naar hogere gronden leiden. En met zijn grote glimlach, voor altijd dansend, is hij een echte ‘publiekstrekker’ en zal hij elk feest net iets specialer maken.


Kom in de stemming

MC Iceman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MC Iceman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MC Iceman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MC Iceman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MC Iceman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MC Iceman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MC Iceman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MC Iceman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!