MC Gee boeken?

Mc-Gee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Gee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

MC GEE, afkomstig uit het VK, is zonder twijfel een van de, zo niet de, grootste MC in de Nederlandse House Music. Mixmag omschreef hem als “de grootste MC in de Nederlandse House Music” (2012)

Grondleggers van Electronic Dance Music

Om de beste nacht te maken, is het cruciaal om de beste MC te hebben, dus het is zeker dat het gebeurt. MC GEE is fijn afgestemd op de massa en heeft het natuurlijke vermogen om te anticiperen op de muziek en tegelijkertijd de energie op te wekken. Met meer dan 20 jaar ervaring als MC wordt hij beschouwd als een van de grondleggers van Electronic Dance Music

Samenwerking met ’s werelds beste DJ’s

Met zijn onderscheidende en veelzijdige vocale talenten onderscheidt hij zich van andere MC’s. Hij heeft zijn reputatie internationaal uitgebreid en is blijven samenwerken met ’s werelds beste DJ’s. Het is eerlijk om te zeggen dat er geen toonaangevend EDM-evenement / promotie of DJ is waarmee MC niet heeft samengewerkt

Voice of Sensation

De afgelopen 8 jaar was hij de ‘Voice of Sensation’, Sensations resident MC en is hij nog steeds de gastheer van een van ’s werelds grootste dansevenementen, wat hem helpt de avond zo goed mogelijk te maken en de menigte door het theatrale en muzikale reis

Put Your Hands Up For Detroit

MC GEE was ook te horen op een aantal nummers, zijn zang op Put Your Hands Up For Detroit met Fedde Le Grand (1996) was een internationaal succes en blijft een commercieel clublied. MC GEE werkt momenteel aan een aantal samenwerkingen gedurende 2015 waar hij de EDM-scene zal blijven beïnvloeden

Boekingen MC Gee

Zijn energie en sterke aanwezigheid op het podium blijven gewild, met evenementen als; Starbeach, Dirty Dutch, Don’t Don’t Daddy Know, Big Slap Festival, Sulegria, Housequake, Mysterious en nog veel meer. De afgelopen jaren heeft MC GEE de wereld rondgereisd, voornamelijk met Fedde Le Grand in landen als; Azië (Club Octagan, Ultra Tokyo, Ultra Bangkok, Myst), Canada, (Tail Creek Festival, Digital Dreams), VS (Lure, XS, Mansion, Encore Beach, Pacha NY), Zuid-Amerika en Europa (Neon Splash, Tommorrowland, Sziget Festival, Ministry of Sound, SW4). Hij heeft ook gewerkt bij andere grote buitenevenementen zoals; Mysteryland, UMF, Extrema, Dance Valley en Latin Village.

Kom in de stemming

MC Gee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MC Gee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MC Gee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MC Gee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MC Gee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MC Gee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MC Gee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MC Gee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!