Michiel Borstlap boeken?

Michiel-Borstlap-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Michiel Borstlap boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Michiel Borstlap

Michiel Borstlap wordt internationaal gerekend tot de grootste jazzpianisten. Dit seizoen is hij met zijn nieuwe soloprogramma ‘Blue 2012’ in het theater te bewonderen met een aangename mix van jazz, pop en klassiek.

Periode vol mooie momenten

In het najaar van 2011 kwam zijn nieuwe CD Blue uit, een ode aan zijn in 2011 geboren dochter Blue Aegea. Michiel Borstlap over zijn nieuwe CD: “De nummers componeerde in een periode waarin ik heel veel samen was met mijn vrouw Ceylan en dochter Blue. Een periode vol mooie momenten die ik niet wilde vergeten, een goede tijd om nieuwe nummers te componeren. De songs beschrijven precies mijn gevoelens van toen. Daardoor is het een CD geworden waarin het accent veel meer ligt op het gevoel dan op de techniek.”

Boekingen Michiel Borstlap

In de zomer van 2011 gaf Michiel Borstlap een concert in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, waar hij met groot succes voor het eerst de songs van zijn nieuwe CD speelde. Het publiek reageerde uitzinnig! Ook de theatertour was een groot succes en vraagt om een vervolg: Blue 2012!

Kom in de stemming

Michiel Borstlap boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Michiel Borstlap te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Michiel Borstlap wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Michiel Borstlap viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Michiel Borstlap online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Michiel Borstlap boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Michiel Borstlap kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Michiel Borstlap boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!