AnnaGrace boeken?

annagrace boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

icon-notice

Opmerking

Hit: Let the feelings go

AnnaGrace boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie AnnaGrace

Na talloze wereldsuccessen met Ian Van Dahl, onthult leading lady Annemie Coenen vandaag haar ware ik. Als AnnaGrace wurmt ze zich uit de danspakjes van voorheen en is ze vastberaden een eigen koers te varen. “Als kind al was ik gefascineerd door het Engelse woord ‘Grace’, aldus de Limburgse. “Samengevoegd met mijn voornaam voelt deze nieuwe naam aan als een nieuwe huid.”

En bij een nieuwe huid hoort natuurlijk ook een nieuw geluid. “Het is niet zo dat ik de dance volledig afzweer”, vertelt AnnaGace. “Bij Ian Van Dahl schreef en componeerde ik ook al een groot aantal songs en die liggen me nog nauw an het hart. Als AnnaGrace echter, wil ik het genre verruimen. Dance met de vinger op de pols van het huidige clubgebeuren, zeg maar.”

Echt een fantastisch gevoel

Een nieuwe naam, een nieuw geluid en een nieuwe platenfirma: met massa’s ervaring uit het verleden en haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, lijkt AnnaGrace dus helemaal klaar voor een nieuw avontuur. “Het wordt spanneend en daar kijk ik naar huis. Vooral omdat ik mezelf als AnnaGrace veel meer zal moeten blootgeven. Ian Van Dahl was een project. Nu gaat het om mij. Al schrikt me dat niet af.”

Angst hoeft AnnaGrace zeker niet te hebben, want de fanbase die ze met Ian Van Dahl opbouwde, blijft haar volop steunen. “Nog bijna dagelijks vragen mensen me via het internet hoe het met me gaat. Echt een fantastisch gevoel.”

Boekingen AnnaGrace

Wie is AnnaGrace? AnnaGrace werd op 14 juli 1978 als Annemie Anna Francine Coenen geboren in Herk-de-Stad, België. Tijdens een reis naar Ibiza ontdekte ze de dance-cene en bij thuiskomst zong ze meteen haar eerste demo in. In 2001 stapte ze op het podium als zangeres in het project Ian Van Dahl. Samen met producers zoals o.a. Peter Luts schreef, componeerde en zong ze flink wat songs op de albums ‘Ace’ en ‘Lost And Found’. Deze albums gaan samen met de wereldhit ‘Castles in the sky’ en singles als ‘Try’, ‘Reason’, ‘Will I?’ en ‘Inspiration’ een flinke vier miljoen keer over de toonbank. Als AnnaGrace debuteert ze met ‘You make me feel’. Haar debuutalbum wordt tegen de jaarwisseling verwacht.

Kom in de stemming

AnnaGrace boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om AnnaGrace te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u AnnaGrace wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met AnnaGrace viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u AnnaGrace online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

AnnaGrace boeken

Dus bent u benieuwd hoe u AnnaGrace kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

AnnaGrace boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!