Erik & Sanne boeken?

erik sanne boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Erik en Sanne boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Erik & Sanne

Na een muzikaal verleden bij Johan Verminnen en Raymond van het Groenewoud startte Erik van Neygen zijn solocarrière. Zijn eerste LP kwam uit in 1976. In Vlaanderen werd hij bekend omwille van zijn aparte stijl. Een beetje kleinkunst, een beetje country soms. Hij was regelmatig op de Vlaamse televisie en je hoorde hem heel vaak op de radio. Zijn grootste hits zijn ‘Telkens weer’, ‘Stille brieven’, ‘De herinnering blijft’, ‘Het spijt me’ en ‘Dans met mij door de nacht’. Op 4 november 1989 hoorde hij Sanne zingen. Hij was onmiddellijk onder de indruk en vroeg haar een cassette op te sturen. Op 14 maart namen ze samen ‘Veel te mooi’ op. Het werd een gigantische hit en het begin van een succesvolle carrière samen.

‘Veel te mooi’, ‘Aan mijn darling’, ‘Wat je Diep treft’, ‘De laatste Bolero’ en ‘Twee witte Paarden’, een gouden combinatie! Ook de solonummers van Sanne werden grote hits. ‘Het huis dat tussen Rozen stond’, ‘Land van ons Twee’, ‘Je Voetstap’ en ‘Welterusten’ drongen tot in Nederland door. Ook in het echte leven werden ze een koppel. Ze kregen samen een dochter, Maartje (die later ook zangeres werd). Erik en Sanne trouwden in 1996. In 2009 werd hun geluk even verstoord door Eriks gezondheidsproblemen. Hij kreeg een hersenbloeding en alle concerten moesten worden uitgesteld. In 2010 kreeg hij een tweede hersenbloeding, op het podium. Dit stemde uiteraard tot nadenken en met spijt in het hart besloten ze te stoppen met liveoptredens in 2012.

Boekingen Erik & Sanne

Ondertussen is Eriks gezondheidstoestand verbeterd en doen ze terug een beperkt aantal optredens. Tot grote vreugde van de fans staan ze met nog meer overtuiging en enthousiasme op het podium. Hun samenzang klinkt met de jaren nóg mooier en nóg harmonieuzer.

Wie hen ooit live aan het werk zag, blijft fan voor het leven. Hun grootste hits samen, zijn verzameld op de cd “30 jaar Veel te mooi”, nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Kom in de stemming

Erik & Sanne boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Erik en Sanne te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Erik en Sanne wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Erik en Sanne viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Erik en Sanne online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Erik en Sanne boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Erik en Sanne kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Erik en Sanne boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!