Milkbar boeken?

Milkbar-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Milkbar boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Milkbar

Milkbar is ontstaan in Amsterdam en vernoemd naar de melkbar uit Stanley Kubrick’s spraakmakende film ‘Clockwork Orange’. De band werd 3FM Serious Talent en kreeg airplay met de singles ‘Accident’, ‘The King’ en super crazy turbo tophit ‘I’m a Soldier’. De liedjes waren veelvuldig te horen op de radio en in tv-programma’s als Eredivisie Live en VI Oranje. De band speelde bij o.a Giel, Toppop 3, De Wereld Draait Door en BNN’s That’s Live.

Monday Club

Eind 2012 verscheen het debuutalbum Monday Club. De band ging een exclusieve samenwerking aan met Agents After All en opende het nieuwe jaar met een succesvol optreden op Noorderslag. Live maakte Milkbar indruk op festivals door heel Nederland, op de Uitmarkt, de Popronde en tijdens de albumtour.

Stargate Music

Na de debuutplaat ging de band op zoek naar nieuwe inspiratie en vond deze in de bossen van Baarn bij producers Holger Schwedt (Anouk, Miss Montreal, Go Back To The Zoo) & Sander Rozeboom (Van Velzen, Caro Emerald).

Boekingen Milkbar

De samenwerking zorgde voor een nieuw geluid. Ze schreven tientallen liedjes, kozen de beste en brachten als eerste single ‘The King’ uit. Na The King volgde een onverwacht Nederlandstalig avontuur met de single ‘BangBangBang’. Een rock&roll protestsong anno 2015 als aanklacht tegen de bankhangende, klagende online gebruiker. De band primeurde het nummer live op radio 3FM bij GIEL!

Nieuwe EP: MOUSTACHE

23 mei 2016 releasen Milkbar & Stargate Music de gloednieuwe EP ‘Moustache’. De EP Moustache is een gloeiendhete plaat met 8 tracks met daarop de nieuwe Milkbar sound. Moustache is het resultaat van een jaar lang intensieve, nachtenlange sessies vol rock&roll & bromance tussen de mannen van Milkbar en producers Holger Schwedt & Sander Rozeboom. In de aanloop naar de EP release, verschijnt de nieuwe single ‘Song for the Sinners’. De single is een samenwerking tussen Milkbar, Sander Rozeboom, Holger en Yoshi Breen (Sunday Sun).

“Moustache voelt als een gloednieuwe snor” – Chris Murphy

Chris Murphy – zang
Derek de Beurs – gitaar
Ralph de Beurs – bass
Arjen Rommers – toetsen
Antonio Consilvio – drums

Kom in de stemming

Milkbar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Milkbar te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Milkbar wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Milkbar viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Milkbar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Milkbar boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Milkbar kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Milkbar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!