Nienke Doublon boeken?

nienke doublon boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten / ook te boeken voor 3 x 45 minuten

Nienke Doublon boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nienke Doublon

Tot de hoogte waar Nienke nu is, heeft ze alle treden van onderaf aan bewandeld. Van als jong kind ‘Kim Wilde’ playbacken, naar de eerste talentenjacht waar ze o.a. liedjes van ‘Ilse de Lange’ of ‘Anouk’ zong. Zingen kon ze! Als een plank stond ze op het podium, maar hoe vaker ze het deed hoe meer ze in haar element kwam. Zenuwen zaten er toen nog wel in, maar niet gek ook met zo’n tafel met zogeheten deskundigen die hun oordeel over je geven. Soms leverde het ook wel eens wat leuks op, zoals bij een boekingskantoor terecht komen op je 15e. Daar begon het echte optreden, het serieuze werk!

Inmiddels een kleine 20 jaar later, en 2 mooie albums: ‘Op eigen kracht’ en ‘Op mijn lijf geschreven’ en 17 verschillende singles zoals: ‘Rotzooi je zegt het maar, In de kantine, Je kan de pot op, Als jij niet ziet wat ik nu zie, en Zonder jou,’ is ze nog steeds volop bezig met de muziek.

Boekingen Nienke Doublon

Waar ze nu als artieste staat, is ze heel trots op. Is toch een stukje waardering voor je werk. Wel is ze altijd aan het vooruit denken, vanaf hetgeen waar ze op het moment mee bezig is. Wie weet weer eens een nieuwe single! Eerst kijken in het ‘nu’ en dat is regelmatig optreden op verschillende locaties en evenementen, waar gezellige en vooral herkenbare muziek gevraagd word, met een leuke babbel er tussendoor. Dat laatste helpt ook nog eens bij presentatie klussen, wat ze ook mag aanvinken. Genieten doet ze in ieder geval, bij wat ze ook doet!

Kom in de stemming

Nienke Doublon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nienke Doublon te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nienke Doublon wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nienke Doublon viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nienke Doublon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nienke Doublon boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nienke Doublon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nienke Doublon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!