Nienke van het huis Anubis boeken?

nienke van het huis anubis boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Nienke van het huis Anubis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nienke van het huis Anubis

De jeugdserie Het Huis Anubis komt met een nieuwe single. Dat meldt productiehuis Studio 100 maandag. Het nummer ‘Hij’, dat woensdag uitkomt, wordt gezongen door actrice Loek Beernink, die in de serie Nienke speelt. Zij zong ook al de titelsong van de serie, die begin dit jaar de eerste plaats bereikte van de Top 40.

In het huis dat centraal staat in de jeugdserie van zender Nickelodeon ligt een schat verborgen. De acht hoofdpersonages gaan op zoek naar de schat, maar ondervinden veel hinder tijdens hun zoektocht. De jeugdsoap trekt gemiddeld bijna 170 duizend kijkers per aflevering.

Boekingen Nienke van het huis Anubis

Vanaf woensdag is ook het tweede deel van de serie in boekvorm verkrijgbaar, onder de naam ‘Het geheim van de tombe’. Het eerste deel van het programma verscheen al eerder in boekvorm. Van ‘De geheime club van de oude wilg’ zijn inmiddels ruim 50 duizend exemplaren verkocht.

Nienke van het huis Anubis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nienke van het huis Anubis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nienke van het huis Anubis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nienke van het huis Anubis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nienke van het huis Anubis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nienke van het huis Anubis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nienke van het huis Anubis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nienke van het huis Anubis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!