Marianne Weber heeft op haar nieuwe album ‘Jouw lach’ een nummer opgenomen voor haar kleinzoon Daylin. Hij was ook aanwezig toen Marianne het nummer voor haar kleinzoon inzong in de studio.

Volgens Marianne is haar kleinzoon nu al muzikaal en geeft hij duidelijk aan wat hij wél en niet mooi vindt. De tekst van het liedje ‘Sunny Boy’ is geschreven door Jeffrey Weber, Marianne’s zoon en de vader van de kleine Daylin.

De nieuwe CD staat weer vol levensliederen, waaronder haar nieuwe single ‘Als rozen weer in bloei staan’. ‘Jouw lach’ is het eerste album van Marianne in vier jaar, en de opvolger van het nummer 1 album “Tranen van geluk” uit 2007. “Het duurde langer dan normaal, maar ik was erg druk met andere dingen, waaronder het begeleiden van Sieneke.” aldus Marianne Weber.

Behalve teksten van haar zoon Jeffrey bevat het nieuwe album ook teksten van onder andere Johnny Hoes, Maarten Peters en George Baker.

Marianne’s nieuwe album zal op 18 april gepresenteerd worden tijdens haar concert in het Circustheater in Scheveningen, een concert ten behoeve van KWF for Life! voor KWF Kankerbestrijding