Nino boeken?

Nino-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Nino boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nino

Nino raakt al op jonge leeftijd geïnteresseerd in Hip-Hop muziek. Tijdens de lessen op school was hij altijd al bezig met teksten schrijven in plaats van focussen op schoolwerk.  Hij verzamelde alles over Hip-Hop zoals video’s, cd’s & dvd’s. Ook verdiepte hij in alles wat er te vinden was over artiesten in de Amerikaanse Hip-Hop scene.

Lyricale Straat Dichters

Op het moment dat Nederhop populair begon te worden, is Nino zich meer gaan richten op Nederlandstalige tracks. Hij schreef zelf een aantal teksten en nam deze tracks op. Nadat hij zijn tracks verspreide op het internet en vervolgens positieve reacties kreeg, besloot Nino samen met andere Nederlandstalige artiesten serieuzer te werk te gaan. Nino nam het initiatief om met deze artiesten een hechte groep te vormen. Ze begonnen tracks op te nemen onder de formatie “LSD”, wat staat voor “Lyricale Straat Dichters”. Veel van de concepten en teksten zijn bedacht door Nino, zoals de track “Zoals Ik Ben”, die in 2005/2006 een behoorlijke hype creeerde op het internet. Deze track heeft veel deuren geopend voor Nino in de Nederlandse scene. Sindsdien werd hij gevraagd voor optredens, radio interviews en kwam hij terecht op de mixtape “Straathits 2” van DJ MBA.

Boekingen Nino

Begin 2011 sloot Nino de Black Label Music saga af, in goed overleg heeft hij zijn toenmalig getekende artiest Priester de transfer laten maken naar een nieuw label. Zelf tekende Nino bij het nieuwe label “Planeet Namek”, een label waar hij al zijn energie volledig in zichzelf zal steken. Voorheen stak Nino al zijn energie als CEO in om andere artiesten op de map te zetten. Tevens in dit jaar heeft Nino hard kunnen werken aan zijn langverwachte debuut album “Stille Wateren Diepe Gronden”. 2012 is het jaar waar hij zijn langverwachte debuut album “Stille Wateren Diepe Gronden” zal releasen

Kom in de stemming

Nino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nino te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nino wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nino viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nino boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nino kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!