Nog Effe boeken?

nog ff boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Nog Effe boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nog Effe

En dan nu, Nog effe de feest-act.

Na het ‘Geen WK 2018’ succes , ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’, de ludieke zomersingle en videoclip van Nog effe, kon het natuurlijk niet uitblijven. Want feestmuziek stroomt door de aderen van de heren. Dat feest is stevig ingezet met “Feest in de tent” en heeft een mooi gevolg gekregen met “Wat ik ook doet”

En omdat een feetje bouwen nou eenmaal in het bloed zit heeft Nog effe een spetterende feestact gemaakt waar zij de zalen en het publiek volledig mee op de benen en door het dak laten gaan. Nog effe feestact knalt vol gas door. Bekende (feest)klassiekers worden in hoog tempo afgewisseld met eigen werk. Zowel jong als oud kan zich bij Nog effe prima vermaken.

Over oud gesproken; dit is een band met uiteenlopende leeftijden tot wel 76 jaar! Vandaar de naam: Nog effe… Maar dat neemt niet weg dat de heren het rustig aan doen. In tegendeel, met de feestact gaan zij er vol tegen aan. Hossen en meedoen is verplicht!

De heren hebben een flinke muziekgeschiedenis achter zich: de één meer als bühne- of, studiomuzikant, de ander weer wat meer als componist/schrijver.

Al sedert meerdere jaren spelen Rob, Gerard en Sascha samen. Aanvankelijk begonnen ze als een akoestisch Golden Oldies ensemble. Maar na mate de tijd verstreek, bleek dat ze hun muziek steeds meer naar hun eigen hand zetten. Zo ontstond langzaam de herkenbare en vrolijke Nog effe -sound.

Boekingen Nog Effe

Na de kerstsingle ‘Altijd weer Kerst’ en de single ‘Bartje de Bakker’ werd ‘Elk Nadeel heeft z’n Voordeel’ uitgebracht met de bijbehorende videoclip. Deze ludieke single en clip is velen dan ook niet ontgaan heeft radio en TV airplay genoten! Ook de hierna uitgebrachte single ‘Toedeloe’ is weer zo’n typische Nog effe song met een heerlijke videoclip. De carnavalskraker “de as van Ome Arie”, “Feest in de tent”en “Wat ik ook doet” heeft de band langs verschillende podia en radiostations gebracht. En het zal, als het aan Nog effe ligt, nog lang feest blijven!

Nog effe is:

Rob van Zolingen: gitaar, backing vocals.

Gerard van der Post, leadzang en andere onzin.

Sascha Hartmann, Beats, Duitse vocals en backing vocals.

Kom in de stemming

Nog Effe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nog Effe te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nog Effe wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nog Effe viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nog Effe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nog Effe boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nog Effe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nog Effe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!