Omri Tindal boeken?

omri tindal boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2012)

Omri Tindal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Omri Tindal

Omri is een fenomenale singer/song writer, danser en componeert. Al op jonge leeftijd werd hij verliefd op muziek en begon zo zijn dromen na te jagen om een creatief en gewaardeerde artiest te zijn.

“Delighted” (close harmony groep) was zijn eerste stap en heeft toen onder andere gewerkt met internationale singer/song writer en producer “Bilal” en internationale top producer “Giorgio Tuinfort”.

Eenmaal 20 jaar was het raak met Omri Tindal. Hij belande in de succes volle theater tour “Soul Brothers” en “Soul and Disco Brothers” en heeft twee keer zes maanden getourd door de grote theaters (onder andere Carré). Ze hebben vervolgens opgetreden bij “de wereld draait door”, “koffie max” en internationaal.

Boekingen Omri Tindal

Omri Tindal heeft zich als artiest dus danig ontwikkeld dat hij shows heeft gedaan in Spanje, Turkije, Amerika (atlanta), Zuid Amerika, België, Duitsland en Frankrijk. En hij belande in een wereld bekend programma “The Voice of Holland” in 2012. De nu 26-jarige artiest (Omri Tindal) is met vlag en wimpel door de “Blind Auditions” gekomen met de song “Dedication to my ex – Lloyd” ook bekend als (the pussy song) en wist zich vervolgens door “The Battles” heen te slaan. Ook tijdens de Live Shows wist deze ras artiest een geweldige show neer te zetten.

Kortom qua uiterlijk een trend zetter en op het podium een beest, hij is klaar voor Nederland en de wereld.

Kom in de stemming

Omri Tindal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Omri Tindal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Omri Tindal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Omri Tindal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Omri Tindal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Omri Tindal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Omri Tindal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Omri Tindal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!