One Two Trio Hussel boeken?

one two trio hussel boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

One Two Trio Hussel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie One Two Trio Hussel

De ‘One Two Trio Hussel’ is een uniek live concept waarmee de band bij Edwin Evers op Radio 538 hoge ogen gooit. Twee nummers worden door de huisband van ‘Evers staat op’ qua tekst en melodie volledig door elkaar gehusseld. Twee kandidaten moeten vervolgens de titels en uitvoerenden ontcijferen. Inmiddels is de hussel door het enorme succes een vast onderdeel geworden van de live shows! Door de spontane interactie die er ontstaat gaat het publiek direct meeraden en voor je het weet zingt en danst iedereen mee! In kleine settings zoals besloten events, bedrijfs- of privé-feesten kan de band razendsnel uit het publiek een aantal kandidaten selecteren waardoor er een echte muzikale competitie kan ontstaan… hilarisch!

Boekingen One Two Trio Hussel

‘De One Two Trio Hussel’ = uniek en kwalitatief top-entertainment waarmee One Two Trio zijn naam als live entertainers nogmaals landelijk bevestigt.

Kom in de stemming

One Two Trio Hussel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om One Two Trio Hussel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u One Two Trio Hussel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met One Two Trio Hussel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u One Two Trio Hussel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

One Two Trio Hussel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u One Two Trio Hussel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

One Two Trio Hussel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!