Panic boeken?

Panic-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Panic boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Panic

DJ Panic, geboren als Dennis Copier in 1975, was amper 16 toen hij voor het eerst op een dansfeest optrad; in 1992 werd hij gevraagd om te spelen in Pompeï, een kleine jeugdclub met een capaciteit van slechts 250 mensen in het zuiden van Rotterdam. Ze draaide al Early-hardcore, maar vooral erg ontoegankelijke platen. Ik heb dat heel snel veranderd door bekende en toegankelijkere nummers te draaien. Het werkte, want het aantal bezoekers steeg binnen een maand van 4 naar 200! ”. Het jaar daarop begon Dennis bij Mid-Town Records te werken als verkoper in een van de winkels; een perfecte plek om alle nieuwe records bij te houden en de grote spelers in de scene te ontmoeten.

Forze DJ Team

Even later werd het Forze DJ Team opgericht, bestaande uit DJ Paul Elstak, DJ Lars en DJ Panic. Deel uitmaken van het Forze DJ-team leidde in januari 1994 tot een optreden in Terrordome voor DJ Panic, die op dat moment slechts 18 jaar oud was. “Terrordome was het eerste grote evenement waar ik op speelde. Ik was zo nerveus voor mijn set om voor 6000 ravers te spelen. Stel je voor dat je voor het eerst achter de draaitafels in een monsterlijke hal staat… de kick die het me gaf was ongelooflijk ”. De jaren daarna toerde hij samen met Paul Elstak en Lars door heel Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Boekingen Panic

Dennis bracht veel tijd door in de studio met Neophyte, Evil Activities en Paul Elstak, wat resulteerde in meer hits als “Be Quiet”, “Bigger than ever”, “Up Yours”, “Hate!” En “Never fall in sleep”. Met zijn producties en remixen voor verschillende labels is Dennis ook verantwoordelijk voor het compileren en mixen van spraakmakende compilaties zoals A Nightmare in Rotterdam, Hardcore to the Bone, Decibel Outdoor en zijn albums: “Start the Panic,” 15 years of Panic “, “20 Years of Panic”! In samenwerking met Jeroen “Neophyte” Streunding, beheerde hij ook gerespecteerde platenlabels zoals Rotterdam Records, Neophyte Records, Forze Records, Terror Traxx, Seismic Records, Foolish. Hij treedt op in landen als Zwitserland, Duitsland, Spanje, België, Italië, Australië en de VS. Optredend op evenementen als Tomorrowland, Decibel Outdoor Festival, Defqon 1, Pussy Lounge, Intents Festival, A Nightmare in Rotterdam, Mystery Land, Global Hardcore Nation, Megarave, Masters of Hardcore, Project Hardcore en nog veel meer,er is gewoon geen een festival waar deze sympathieke DJ niet bekend mee is! Ofwel is het een Freestyle, Hardcore of Early Rave set.

Kom in de stemming

Panic boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Panic te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Panic wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Panic viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Panic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Panic boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Panic kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Panic boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!