Crude Intentions boeken?

Crude-Intentions-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Crude Intentions boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Crude Intentions

Joost Jeucken, alias Crude Intentions, kocht zijn eerste cd’s in 2007. Door de sound van dansmuziek begon hij de dansindustrie steeds meer te ontdekken. Uiteindelijk besloot hij zelf een synthesizer aan te schaffen en begon hij zijn eigen beats te maken. Hij groeide in korte tijd en vermengde geluiden uit allerlei verschillende dansgenres met elkaar.

Spervuur van freestyle-hits

Crude Intentions debuteerde op Foolish in 2015 met “Powah!” en “Voices”. De Freestyle-scene werd meteen verliefd en droeg zijn naam door hun luidsprekers, met steun van ondermeer Ruthless, DJ The Prophet, The Viper en Panic. Wat volgde was een spervuur van freestyle-hits, met meer dan 10 nummers in zijn eerste jaar. “Pray To God” met Zany, “Voices Part II”, “Let’s Let’s Ready” en zijn remix van LNY TNZ’s “Burn It Down” zijn slechts een voorproefje van zijn toch al buitengewone discografie. Het maakt niet uit of het tekky of hardstyle-achtig klinkt; Het doel van Joost is om zijn beats altijd vers te serveren.

Boekingen Crude Intentions

Freestyle-fans zullen Crude Intentions op het podium zien staan bij veel aankomende Freestyle-evenementen, van Supersized Kingsday tot Free Festival en daarna. Verwacht de dikste beats in een funky flow en zie hoe dit frisse gezicht naar de top zweeft!

Kom in de stemming

Crude Intentions boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Crude Intentions te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Crude Intentions wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Crude Intentions viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Crude Intentions online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Crude Intentions boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Crude Intentions kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Crude Intentions boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!