Pierre Kleinjans boeken?

pierre kleinjans boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pierre Kleinjans boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Pierre Kleinjans

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Pierre Kleinjans, geboren in Kerkrade en kom uit een muzikale familie. Al van kleins af aan had ik gevoel voor muziek en begon ik op mijn derde jaar met drummen. Al gauw ontdekte ik mijn passie voor het zingen en ging ik meedoen met menig talentenjachten. In 2000 leerde ik mijn huidige vrouw kennen, ieder een kind uit ons eerdere relatie en samen kregen wij nog drie kinderen erbij, een groot en gezellig gezinsleven. In 2008 heb ik mijn zangcarrière op professionele voet gezet en heb ik een volledig album uitgebracht met daarvan een nummer 1 hit. Meerdere singles hebben zich gevolgd.

Boekingen Pierre Kleinjans

Na menig jaartjes heb ik toch de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan en komt er een heel mooi en gevoelswaarde nieuwe single uit en samen met mijn huidige producent Richard Poot zijn wij heel druk bezig met de volgende single en een heel nieuw volledig album.

Binnenkort komt de preview van mijn single uit en kan ik het Nederlandse publiek alvast kennismaken met mijn nieuwe productie. Mijn doel is om mijn passie te kunnen delen met het Nederlandse volk en dat zij mogen genieten van mijn muziek.

Kom in de stemming

Pierre Kleinjans boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Pierre Kleinjans te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Pierre Kleinjans wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Pierre Kleinjans viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Pierre Kleinjans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Pierre Kleinjans boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Pierre Kleinjans kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Pierre Kleinjans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!