Raad De Plaat Show boeken?

Raad-de-Plaat-show
icon-clock

Tijdsduur

2,5 uur

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Raad De Plaat Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Raad De Plaat Show

Raad De Plaat Show is dé perfecte hosting voor een muziekbingo-avond -of middag! Een stapel bingokaarten, een DJ en een showmaster zijn de ingrediënten voor deze onvergetelijke show. Tijdens deze muzikale achtbaan wordt de muzikale kennis van de deelnemers flink op de proef gesteld, wordt er gedanst vanuit de heupen en ervaar je pure euforie zodra er een nummer afgestempeld kan worden. Geniet van bekende songs, ga voor een horizontale rij of een volle speelkaart en claim die eeuwige glorie. Ben jij te enthousiast geweest en roep je voor je beurt: ‘Bingo!’? Dan moet je op de blaren zitten en krijg je door een draai aan het Foute Bingo Rad een verrassende, altijd leuke, opdracht toegewezen!

Boekingen Raad De Plaat Show

Spits je oren en kom uit je eigen muziek-bubbel want de heren van Thuis Uit Je Plaat nemen je mee langs verschillende rondes met elk een eigen thema. Herbeleef de 80’s & 90’s, ga voor jouw favoriete Guilty pleasure-, Top 2000-, Feest- of kerstplaat en geniet van de beste zomerhits. Raad De Plaat Show heeft voor ieder wat wils en biedt zowel jong wild als oud geschut een heerlijke avond of middag vol entertainment!

Raad De Plaat Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Raad De Plaat Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Raad De Plaat Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Raad De Plaat Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Raad De Plaat Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Raad De Plaat Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Raad De Plaat Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Raad De Plaat Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!