Rachel Traets boeken?

rachel traets boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rachel Traets boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rachel Traets

Rachel zette in 2011 Nederland wederom op de kaart gezet tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer ‘Teenager’ bereikte ze in december 2011 namelijk de 2e positie tijdens deze spectaculaire muziekshow voor jongeren. Ze moest alleen Georgië voor zich laten met slechts 5 punten verschil. Eerder dat jaar won Rachel overtuigend de nationale variant van het Junior Songfestival.

De dolblije winnares tekende niet lang daarna haar eerste platencontract bij Cloud 9 Music. Dit resulteerde direct in een nieuwe single, ‘Never Nooit!’, wat tevens de titelsong was/is van de familiefilm Tony 10. Het debuutalbum van Rachel werd ook een feit, met daarop ook haar, niet veel later daarna gereleasde, single ‘Knock Out’ waarmee ze voor lange tijd in de Kids Top 20 stond. Ook heeft ze een award voor Beste Kinderact 2012 in ontvangst mogen nemen. Dit voorjaar verscheen haar nieuwe single Me, Myself and I. Dit duet met jonge rapper Monsif was voor beide een succesvolle samenwerking.

Junior Songfestival 2011

Ze maakte niet alleen liedjes, maar was ook regelmatig op grote podia te vinden.Zo was ze in 2012 op de Tina Dag XL, een festival voor (vooral jonge) meiden, te vinden samen met vele andere artiesten. In dat zelfde jaar stond ze ook op het Kinder Prinsengracht Concert met een vrij afwijkende versie van haar nummer Teenager. Voor dit concert op de Amsterdamse Grachten zong ze Teenager met een groot orkest, maar ook andere artiesten als Dean Saunders en Jennifer Ewbank waren bij dit festijn aanwezig.

Eind 2012 was ze hoofd-kinderjury bij de finales van het Junior Song Festival, maar mocht ook het Junior Eurovisie Songfestival openen met het spectaculaire nummer Euphoria van Loreen (winnares ESC 2012).In 2013 mocht ze weer plaatsnemen bij het Kinder Prinsengracht Concert en zong ze het nummer Junior Dance (oorspronkelijk van Kim-Lian) vergezelt door de dansers van Junior Dance 2013.Ook stond ze wederom op Tina Dag XL 2013, met ook andere artiesten als B-Brave, Mainstreet, Lisa, Amy & Shelly en Ralf.

Boekingen Rachel Traets

Dit voorjaar werd op 7 maart 2014 Rachel’s nieuwe single uitgebracht, namelijk Bad Ringtone. Dit is haar eerste Engelstalige single en het liedje heeft een vrolijke poppy melodie. Ondertussen is ze ouder geworden en wil ze graag een ‘andere’ weg inslaan, maar ze wil nog steeds muziek maken voor kinderen. Buiten liedjes maken, wat dus alweer op de planning staat, blijft ze natuurlijk ook optreden. Zo is ze het gezicht van een nationale tour voor kinderen, Junior Songfestival on Tour, in samenwerking met het Junior Songfestival en Jan Vis. Ook is haar reality-show opgezet (Rachel’s World), waarbij de kijkers meekijken in het (privé)leven van Rachel, en de eerste afleveringen gingen al snel de lucht aan en bereikten al snel duizenden hits. Zeer binnenkort komt haar nieuwe single, Holding On, uit. Dit is inmiddels haar tweede volledig Engelstalige single en komt binnenkort uit samen met de clip.

Kom in de stemming

Rachel Traets boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rachel Traets te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rachel Traets wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rachel Traets viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rachel Traets online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rachel Traets boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rachel Traets kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rachel Traets boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!