RedHot PianoParty boeken?

icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

RedHot PianoParty boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie RedHot PianoParty

Een optreden van de ‘Red Hot Piano Party’ is altijd uniek en bijzonder. Het publiek bepaalt immers welke nummers er gespeeld worden. Iedereen mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen.

Entertainment staat bij de ‘Red Hot Piano Party’ hoog in het vaandel. Gedurende het optreden wordt het publiek actief betrokken bij de show. Er is een permanente interactie tussen de band en het publiek. Een avondje ‘Red Hot Piano Party’ betekent continue verrast worden met verwachte en onverwachte muzikale herinneringen.

Boekingen RedHot PianoParty

De drie supermuzikanten bespelen het publiek van voor naar achter op hun vlammende piano. Het publiek maakt bij deze unieke muziekformule deel uit van de show; wie weet wordt jij uitgenodigd op het podium?

Heb jij tijdens het optreden een speciaal verzoek of fantastische herinneringen aan dat ene speciale liedje, schrijf het op een verzoekbriefje en De Red Hot Piano Party zal het voor je spelen!

Kom in de stemming

RedHot PianoParty boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om RedHot PianoParty te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u RedHot PianoParty wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met RedHot PianoParty viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u RedHot PianoParty online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

RedHot PianoParty boeken

Dus bent u benieuwd hoe u RedHot PianoParty kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

RedHot PianoParty boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!