Ruben Anthony boeken?

Ruben-Anthony-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ruben Anthony boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ruben Anthony

Singer/songwriter en danser Ruben Anthony heeft de afgelopen jaren de hele wereld afgereisd en op elk continent opgetreden. Nu is hij terug Nederland met met nieuwe muziek, nieuw management en een mooie muziek documentaire over zijn geboorte eiland.

Geboren op Curaçao in een muzikaal gezin -zijn vader speelde in een band, zijn moeder gaf haar liefde voor soulmuziek aan hem door- zong Ruben eerder dan hij kon praten. Toen hij 7 jaar was, zag hij Michael Jackson voor het eerst op televisie. Vanaf dat moment wist hij: dát ga ik doen!

Na de middelbare school volgde hij de Theaterschool om daarna zang en dans in Los Angeles te studeren. In 2001 werd hij gevraagd voor de hoofdrol in de Oostenrijkse productie van Fame en volgden er rollen in onder meer Duitsland en Zwitserland. De laatste 5 jaar reisde hij de hele wereld rond op cruiseschepen, met zijn eigen solovoorstelling.

In Nederland speelde hij in producties als Cirque Stiletto met Ellen ten Damme, Soul Brothers, Soul Celebration, de musical Daddy Cool en in 2018 Guilty Pleasures. Afgelopen zomer kreeg Ruben de bijnaam Micky Blue Eyes van Ali B en werd zijn flirt met Anouk hoogtepunt van the blind auditions in The Voice of Holland.

BLUE LIGHT FREQUENCY

Blue Light Frequency is het vierde album van Ruben Anthony. Het bijzondere aan het nieuwe album is dat alle nummers in een ander land zijn geschreven. Ruben reisde naar Barcelona, Monaco, Venetië, Peru, Puerto Rico, Miami om zich te laten inspireren door de verschillende culturen en vibes van de wereld.

De eerste single “Always on my Mind” kwam 20 juni 2019 uit en werd door Spotify meteen op drie playlists geplaatst met o.a. Bebe Rexha, Justin Bieber, Ed Sheeran. De single genereerde meer dan 346.000 streams en groeit nog steeds, een teken dat Ruben de juiste weg is ingeslagen met Blue Light Frequency.

Daarna volgde de singles Never stop lovin’ en Your Melody, die samen goed zijn voor 100.000 streams.

April 2020 is de nieuwe single “Lost In Love” van Ruben gereleased.

Kom in de stemming

Ruben Anthony boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruben Anthony te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruben Anthony wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ruben Anthony viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ruben Anthony online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruben Anthony boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ruben Anthony kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ruben Anthony boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!