Sick Individuals boeken?

Sick-Individuals-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sick Individuals boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sick Individuals

Meeting op het conservatorium voor muziek in Nederland, Rinze ‘Ray’ Hofstee en Joep ‘Jim’ Smeele vormden een directe verbinding gebonden door een gedeelde liefde voor muziekcompositie en elektronische dansmuziek. Door invloeden van Daft Punk, Bingo Players en Swedish House Mafia, hun aanstekelijke mix van big beats en progressieve house-melodieën, kregen ze al snel serieuze aandacht op de juiste plaatsen. Komend uit Nederland, waar er echt iets in het water lijkt te zitten als het gaat om het succes van elektronische dansmuziek, heeft het paar een aantal van ’s werelds meest invloedrijke tracks uitgebracht – Revealed Recordings, Spinnin’ Records, Warner, Interscope, Def Jam en kapitaal. Officiële remixen voor Rihanna & David Guetta, Madonna, Moby, Rita Ora, Avicii en Icona Pop.

This is Sick’ Concept

SICK INDIVIDUALS erkende de kracht die het internet hen gaf om fans constant toegang te geven tot hun muziek en lanceerde hun eigen radioshow; ‘This is Sick’. Elke maand tienduizenden luisteraars bereiken en uiteindelijk overgaan in het grote live ‘THIS IS SICK’ concept, exclusief gemaakt voor hun podiumoptredens. Het paar gebruikt visuals en audio in realtime rechtstreeks vanuit de DJ-booth, waardoor een geheel nieuwe meeslepende ervaring ontstaat voor fans die massaal komen kijken om ze te zien spelen.

Kijk & Luister

Met talloze wereldwijde hitsingles op hun naam, support van de grootste artiesten in elektronische dans en popmuziek en een internationaal tourschema dat een indrukwekkend scala aan optredens heeft opgeleverd op ’s werelds meest prestigieuze locaties en festivals. Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Mysteryland, Electric Zoo, Ushuaïa en Creamfields om er maar een paar te noemen – SICK INDIVIDUALS blijven elk jaar nieuwe grenzen stellen!

Boekingen Sick Individuals

Naast hun energieke DJ-set kun je nu SICK INDIVIDUALS boeken met hun exclusieve ‘This is Sick’ Visuele show! Een ervaring op het volgende niveau waar audio en visuele inhoud komen samen. Zelf gemaakt en gecontroleerd door SICK INDIVIDUALS zelf. Bekijk deze video voor een glimp van hoe dit eruit ziet!

Kom in de stemming

Sick Individuals boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sick Individuals te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sick Individuals wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sick Individuals viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sick Individuals online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sick Individuals boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sick Individuals kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sick Individuals boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!