Slagwerkgroep DrumZ boeken?

slagwerkgroep drumz boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Slagwerkgroep DrumZ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Slagwerkgroep DrumZ

Zoekt u iets aparts voor uw evenement of festival? Slagwerk met een ‘twist’? Dan bent u bij DrumZ aan het juiste adres.

DrumZ biedt u een optreden met entertainment en verrassende acts, maar we spelen ook Top 40-, Limbo-, kinder- en feestmuziek. In principe kunnen we alles spelen. Tevens kunt u DrumZ boeken voor workshops of teambuilding activiteiten.

Boekingen Slagwerkgroep DrumZ

DrumZ kan als hoofdoptreden worden geboekt maar indien gewenst, spelen we ook graag een aantal nummers.

Wie zijn wij?
DrumZ bestaat uit 6 Limburgse muzikanten. We spelen alles op slagwerkinstrumenten of wat als slagwerk kan dienen!! met als enige toevoeging de basgitaar.

Kom in de stemming

Slagwerkgroep DrumZ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Slagwerkgroep DrumZ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Slagwerkgroep DrumZ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Slagwerkgroep DrumZ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Slagwerkgroep DrumZ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Slagwerkgroep DrumZ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Slagwerkgroep DrumZ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Slagwerkgroep DrumZ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!