Funfare boeken?

funfare boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Onversterkt

Funfare boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Funfare

De Funfare begon in 2002. Drie professionele straatmuzikanten wilden het eens anders aanpakken en bedachten iets met marcheren en gekheid. Het sloeg enorm aan en al snel werd het concept uitgewerkt.

Nu, ruim 15 jaar en meer dan 2000 optredens later, loopt het nog steeds als een trein. De ingrediënten:
– Uitstekende muziek, zit goed in elkaar, hoog nivo
– Er wordt veel gezongen
– Veel beweging: unieke marcheer-act
– Repertoire zeer breed: niueuwe popnummers, evergreens, wereldmuziek, jazz, etc.
– Veel humor in beweging, muziek en gesproken woord
– Veel interactie met het publiek
– Zeer flexibel
– Een echte feel-good-act!

Boekingen Funfare

Normaal gesproken wordt er opgetreden met 3 man, maar steeds vaker spelen we met z’n vieren! Dat kan op aanvraag (als u 4 man boekt, krijgt u er ook 4). Maar kan ook spontaan (als het ons uitkomt doen we 4 halen, 3 betalen!).

De Funfare speelt onversterkt. We zoeken de mensen op en spelen in op wat er gebeurt.

Graag spelen we in de karakteristieke korte broek, maar lange broek staat soms wat netter. En dan kunnen we ook nog variëren met T-shirts, nette overhemden of vrolijke jasjes.

Kom in de stemming

Funfare boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Funfare te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Funfare wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Funfare viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Funfare online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Funfare boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Funfare kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Funfare boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!