De Dekdweilers boeken?

de dekdweilers boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Dekdweilers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Dekdweilers

‘De Heegemer Dekdweilers’ is het dweilorkest waarbij sfeer, gezelligheid en echte dweilmuziek altijd bovenaan staan. De Dekdweilers zijn een enthousiaste groep jonge muzikanten die vol enthousiasme van elk optreden een groot feest maken. Middels de veelbesproken ‘vicieuze cirkel’ zorgen wij samen met ons publiek dat we helemaal uit ons dak gaan op onze vrolijke, meeslepende en knallende feestmuziek!

2007-2008

Jong Oranje won in 2007 de Europese titel en dit moest natuurlijk groots gevierd worden. Hoe kon dit anders dan hiervoor een jong en enthousiast dweilorkest te vragen? De Dekdweilers dus!!! In juni 2007 vertrokken we daarom naar Heerenveen om de spelers en natuurlijk Foppe de Haan te huldigen. De Sneekweek is inmiddels een vast prik geworden. We treden maar liefst 3 keer op in het bruizende centrum van Sneek op de Marktstraat tot in de late uurtjes! Grandioze optredens met massa’s meedijnzende mensen zorgen voor weinig slapen, kapotte lippen, en onvergetelijke herinneringen!

Boekingen De Dekdweilers

In 2008 hebben we ons eerste optreden verzorgd in het Abe Lenstra Stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd van sc Heerenveen hebben we voor 26.000 mensen het Fries Volkslied gespeeld. Dit was een ware belevenis! Na dit optreden keren we jaarlijks ongeveer 3 keer per jaar naar het Abe Lenstra Stadion om het Fries Volkslied ten gehore te brengen. Ook zijn we in 2008 een dag naar Amsterdam vertrokken om op te treden bij het personeelsfeest van BNN. De Heegemer Dekdweilers zijn inmiddels uitgegroeid tot een groep van 18 leden.

2009-2010

In 2010 hebben we een erg leuk weekend gehad in Katwijk, waarbij we mooie optredens hebben gehad in Den Haag en Noordwijk. Daarnaast waren er optredens in Thialf, het Abe Lenstra Stadion, SAIL 2010 en natuurlijk de Sneekweek! Ook het door ons georganiseerde Dekdweilfestival was wederom een succes! We hebben in 2010 3 nieuwe leden mogen verwelkomen: Berto, Johannes en Roelof. We zijn erg blij met deze nieuwe leden wat de bezetting van de trombone en trompetsectie ten goede komt. In 2009 waren er mooie optredens in Thialf, het Abe Lenstra stadion, Sneekweek en uiteraard was er ons 10-jarig jubileum. We hebben een erg leuk feest gevierd in het Veerhuys met alle oude en huidige Dekdweilers, onvergetelijk!

2011-2012

We hadden in 2012 totaal 30 optredens waaronder optredens in het Abe Lenstra stadion, Sneekweek, Septemberpop, Afsluitfeest Blauhuster Dakkapel, Koninginnedag in Groningen en het inmiddels traditionele Dekdweilfestival. Helaas hebben we afgelopen jaar afscheid moeten nemen van Thomas als lid van de Dekdweilers. In 2011 stonden we op het podium tijdens de Fryske Music Night! Ook waren er de optredens tijdens de Sneekweek en in Thialf. Verder hebben we opgetreden tijdens het Carnaval in Kraggenburg en natuurlijk Koninginnedag in Draguignan en een weekje skiën en optreden in Val Thorens. De Wintersport was voor ons iets waar we al jaren naar uitkeken en in Mei 2011 was het dan zover. Een prachtige ervaring die met koeienletters in de geschiedenisboeken van de Dekdweilers staat genoteerd. Ook het door ons georganiseerde Dekdweilfestival was wederom een succes!! Het afgelopen jaar hebben we ook een nieuw lid mogen ontvangen, namelijk Bendiks op de Toms.

Kom in de stemming

De Dekdweilers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Dekdweilers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Dekdweilers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Dekdweilers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Dekdweilers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Dekdweilers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Dekdweilers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Dekdweilers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!