De Glasblazers boeken?

De-Glasblazers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Glasblazers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Glasblazers?

De Glasblazers is een Fries blaasorkest uit Heerenveen. Het orkest ontleend zijn identiteit aan de combinatie van 13 koperblazers met een unieke sound. De muziek heeft pop- en folk invloeden variërend van meezingers, easy listening tot bigband.

Bekend geworden

De Glasblazers begonnen ruim 30 jaar geleden als ‘Boerenkapel’ en verzorgen optredens bij feesten en partijen, bedrijfsfeesten en sportevenementen. In Frylân werden De Glasblazers vooral bekend door het spelen van ‘It Frysk Folksliet’ bij SC Heerenveen, de schaatsfeesten in IJstempel Thialf en hun historische optreden tijdens de Elfstedentocht. Ook buiten de provincie bleven De Glasblazers niet onopgemerkt en traden ze op in Noorwegen, Litouwen, Frankrijk, Italië, Duitsland, België en zelfs op Curaçao.

Vrienden Van Amstel Live!

Eén van de hoogtepunten is dat de band in twee edities meespeelde met De Vrienden van Amstel Live in de Rotterdamse Ahoy. In 2000 werden De Glasblazers door Guus Meeuwis uitgenodigd om 5 avonden samen met hem het dak van Ahoy te blazen. In 2004 kwam er opnieuw een uitnodiging van de organisatie en reisde het orkest weer naar Rotterdam om 8 avonden lang samen met Guus Meeuwis, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Willeke Alberti op te treden.

Theater en Festival

Organiseren zit in het bloed van De Glasblazers. Toen het orkest 10 jaar bestond organiseerde zij een feestje in Heerenveen, dat is uitgegroeid tot het muziekfestival Glasblazers Night of the Koemarkt met jaarlijks duizenden bezoekers. De Glasblazers hebben inmiddels dan ook met vele nationale artiesten het podium gedeeld op dit festival. De afgelopen jaren hebben De Glasblazers twee eigen theatershows ontwikkeld en geproduceerd met als thema ‘Night in Vegas’ en ‘Night Around the World’. Tijdens deze shows lieten De Glasblazers hun veelzijdigheid en hun brede muzikale interesse zien.

Maatwerk

Nationale- en lokale artiesten en bureaus werken graag samen met het orkest vanwege de unieke sound en de gezellige sfeer die het orkest kan maken. Zo kregen ze een filmrol in de speelfilm De Kameleon 2 en verzorgden ze muziek voor diverse commercials waaronder tv-reclame van de McKroket van McDonalds. Verder produceerde het orkest een Thialf-medley ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Thialf die als cd-cadeautje aan het publiek werd uitgedeeld. Daarnaast heeft het orkest de openingstune ingespeeld van de tv-uitzending van TROS muziekfeest op het IJS.

Boekingen De Glasblazers

Kortom De Glasblazers gaan niet snel een uitdaging uit de weg en spelen graag op uw (besloten) feesten, events of festivals, maar staan ook open voor maatwerk verzoeken.

Kom in de stemming

De Glasblazers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Glasblazers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Glasblazers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Glasblazers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Glasblazers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Glasblazers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Glasblazers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Glasblazers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!