Susanna Kay boeken?

susanna kay boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

Susanna Kay boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Susanna Kay

Susanna Kay (25), geboren te Amsterdam, is een glam pop singer die al op jonge leeftijd wist dat ze een zangeres wilde worden. Haar herinneringen gaan terug tot ze nog maar vier jaar oud was; elke dag dansen en zingen en thuis optredens geven voor haar familie, samen met haar oudere zus. Toen al wist Susanna dat ze in het midden van de belangstelling wilde staan en nam dan ook altijd het voortouw in deze optredens. En dat is niet zo verwonderlijk, want optreden en muziek is Susanna met de paplepel ingegoten.

Haar moeder speelde hoofdrollen in operettes en ze is het nichtje van de overleden sopraan Suze van Grootel, naar wie ze is vernoemd en waar ze veel op lijkt in doen en laten. Susanna was dol op haar tante en heeft veel van haar geleerd omdat ze samen veel tijd hebben doorgebracht in haar jeugd. In haar vroege tienerjaren besloot Susanna iets met haar talent te doen en nam zij haar eerste stappen richting een carrière als artiest. Zij zat toen nog op de middelbare school.

Ze deed auditie bij de Lucia Marthas Dansacademie en werd toegelaten. Hier kon ze zich richten op dans, zang en acteren. Al snel werd het duidelijk dat ze opviel tijdens de zangles. Hierdoor kreeg ze regelmatig de solostukken in shows, zelfs van de bovenbouw. Tijdens deze opleiding voelde ze dat ze zang en acteren meer wilde ontwikkelen dan dans en besloot om verschillende zang- en acteeropleidingen te volgen, naast haar middelbare school. Na het afronden van het Atheneum wilde Susanna doorstuderen. Ze koos voor de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en haalde na drie jaar haar BSc Diploma met een minor Bedrijfseconomie.

Boekingen Susanna Kay

Daarna begon ze aan haar Master of Marketing aan de Vrije Universiteit Amsterdam en behaalde haar MSc. diploma na een jaar, in de zomer van 2007, op 22 jarige leeftijd. Desalniettemin heeft ze haar muziek ambities nooit laten liggen. Ze schreef haar afstudeerscriptie over de succesfactoren bij het lanceren van een muziek artiest.

Ook heeft ze naast haar studietijd verschillende zang- en acteeropleidingen gevolgd en werkte ze voor verschillende entertainment en casting agencies als zangeres, model, danseres, actrice en presentatrice.

Susanna Kay brengt een uptempo pop set met daarin nummers als:

Susanna Kay – Off The Hook
Alphabeat – The Spell
Alexandra Burke – Bad Boys
Madonna – Hollywood
Kylie Minogue – Can’t get you out of my head
Beyonce – Sweet Dreams
Lady Gaga – ‘Beautiful Dirty Rich’
Susanna Kay – Pop goes the bottle

Kom in de stemming

Susanna Kay boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Susanna Kay te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Susanna Kay wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Susanna Kay viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Susanna Kay online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Susanna Kay boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Susanna Kay kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Susanna Kay boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!