The Flying Acrobats boeken?

the flying acrobats boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Flying Acrobats boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Flying Acrobats

De nieuwe spectaculaire trio-show met een hoge stellage en springsteiger gecombineerd met een trampoline en een net.. De acrobaten beginnen met de show maar lopen steeds tegen problemen aan. Daarbij ontstaan zowel hilarische stunts als spectaculaire trucs! De show van 25 a 30 minuten word ondersteund door swingende jaren 60 muziek en is voor alle leeftijden.

Triali is het Georgische woord voor draaien. Als u de acts ziet begrijpt u waarom deze naam gekozen is. Vaja en Efrem hebben samen een nieuwe trampoline-act gemaakt mét springtoren waardoor de sprongen en salto’s nog hoger en spectaculairder worden.

Boekingen The Flying Acrobats

EFREM BAINDURASHVILI is in 1980 geboren in Tbilisi/Georgie. Vanaf zijn 4e tot zijn 17e jaar is hij gymnast en topsporter op de trampoline. Daarna werkte hij in een trampoline act in verschillende circussen over de wereld. VAJA ARAKISHVILI is in 1967 geboren in Tbilisi/Georgie. Vanaf zijn 4e jaar is hij topsporter acro gym.

Kom in de stemming

The Flying Acrobats boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Flying Acrobats te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Flying Acrobats wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Flying Acrobats viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Flying Acrobats online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Flying Acrobats boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Flying Acrobats kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Flying Acrobats boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!