Thijs Swinkels boeken

Thijs-Swinkels-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief monitorset

Thijs Swinkels boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thijs Swinkels

De liefde voor muziek ontstond al in Thijs’ jeugd. Hij groeide op met de muziek van Simon & Garfunkel, Neil Diamond, Michael Bublé, Guus Meeuwis en ook de muziek van grote componisten als Bach en Beethoven was vaak te horen in huis. Toen hij 10 jaar oud was, begon hij met pianolessen. Aanvankelijk speelde hij enkel klassiek repertoire van componisten als Mozart en Schubert. Later begon hij met zingen terwijl hij zichzelf begeleidde op de piano met Elton John als zijn grote voorbeeld.

The Voice Kids

Er kwam grote verandering in zijn muzikale carrière toen hij 6 jaar geleden besloot, zonder enige optreed ervaring, zich op te geven voor The Voice Kids. Zijn lage stemgeluid was volgens Ilse de Lange nog nooit eerder vertoond in The Voice Kids en was een veelbesproken onderwerp. “Ik had nog nooit opgetreden en zelfs mijn ouders wisten niet dat ik kon zingen en dat leidde destijds zowel thuis als bij de kijkers tot enorme verbazing en ongeloof” vertelt Thijs met een glimlach. Hij schopte het in team Douwe Bob tot en met The Battles.

Boekingen Thijs Swinkels

Na The Voice, rond zijn 15de, begon Thijs aan de vooropleiding van het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Deze vooropleiding heeft hij 2 jaar lang gevolgd en hierna heeft hij 2 jaar de vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag gevolgd.

Crooners

Thijs (20) mag zich de jongste crooner van Nederland noemen. Of hij nou op het podium staat met een Big Band of met tape, ieder event weet hij te overtuigen met zijn interpretaties van bekende songs van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole en Michael Bublé. Maar ook voor songs van Michael Jackson en Elton John draait Thijs zijn hand niet om. In december 2022 was Thijs gastzanger bij de Aristo’s Big Band tijdens een concert in Club Hart in Amsterdam. Een jaar later stond hij op dezelfde locatie met zijn eerste solo show met The Residence Big Band.

2024- EP

Dit nieuwe jaar zal in het teken staan van Thijs’ eigen muziek. Met Nederlandstalige Swingpop wil Thijs Nederland gaan veroveren. Samen met producer en componist Mark Pepping en tekstschrijver en zanger Tony Neef werkt hij aan zijn eerste EP. De eerste track en single zal later dit jaar verschijnen.

Kom in de stemming

Thijs Swinkels boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thijs Swinkels te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thijs Swinkels wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thijs Swinkels viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thijs Swinkels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thijs Swinkels boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thijs Swinkels kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thijs Swinkels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!