Thijs Swinkels boeken

Thijs-Swinkels-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief monitorset

Thijs Swinkels boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thijs Swinkels

Thijs Swinkels (Nieuwegein, 21 juni 2003) is zanger en pianist. De liefde voor muziek ontstond al in zijn jeugd. Hij groeide op met de muziek van Simon & Garfunkel, Neil Diamond, Michael Bublé en ook de muziek van grote componisten als Bach en Beethoven was vaak te horen in huis.

Verbazing en ongeloof

Toen hij 10 jaar oud was kreeg hij zijn eerste pianolessen. Aanvankelijk speelde hij enkel klassiek repertoire van componisten als Mozart en Schubert. Later begon hij zich te interesseren voor andere muziekstijlen zoals Jazz en Boogiewoogie met pianisten Elton John, Jerry Lee Lewis en Liberace als grote voorbeelden. Er kwam grote verandering in zijn muzikale carrière toen hij besloot, zonder enige zangervaring, zich op te geven voor The Voice Kids. Zijn lage stemgeluid was volgens Ilse de Lange nog nooit eerder vertoond in The Voice Kids en was een veelbesproken onderwerp in het land. Ook het feit dat hij nog nooit eerder een zangoptreden gedaan had en dat zijn ouders niet wisten dat hij kon zingen, leidde tot enorme verbazing en ongeloof van de 2 miljoen kijkers. Thijs schopte het in team Douwe Bob tot en met The Battles. Hij bracht na zijn Voice Kids avontuur een single uit die door vele regionale en nationale radiozenders werd gedraaid. Deze single en zijn verschijning in The Voice Kids leverden hem meerdere uitgebreide interviews op bij NPO Radio 5.

Boekingen Thijs Swinkels

Inmiddels stroomden de aanvragen voor optredens binnen en ook werd hij gevraagd achtereenvolgens voor de Babette Labeij Music Academy en om de vooropleiding van het ArtEz conservatorium in Zwolle te doen. Deze vooropleiding in Zwolle heeft hij 1 jaar lang gedaan en hierna heeft hij 2 jaar de vooropleiding aan het koninklijk conservatorium van Den Haag gedaan, alwaar hij ook zijn Gymnasium diploma haalde. Daarna heeft Thijs gestudeerd aan het conservatorium van Utrecht.

Thijs treedt regelmatig op in restaurants/hotels zoals The Duchess, The Hard Rock Hotel, Corendon Plaza Hotel, The College Hotel en is te boeken.

Kom in de stemming

Thijs Swinkels boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thijs Swinkels te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thijs Swinkels wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thijs Swinkels viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thijs Swinkels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thijs Swinkels boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thijs Swinkels kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thijs Swinkels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!