Tim Akkerman & The Ivy League boeken

icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Bruce Springsteen Tribute

Tim Akkerman & The Ivy League boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tim Akkerman & The Ivy League

Je zou denken dat wanneer 20 jaar muziek maakt, een nieuw album releasen niet meer heel spannend is. Maar niks is minder waar voor de Haagse muzikant Tim Akkerman. En dat komt omdat hij in 2019 iets doet wat hij nog nooit heeft gedaan.
Wie zijn nieuwe plaat ‘’Lions Don’t Cry’’ hoort, meent waarschijnlijk dat hij terug is naar waar hij begon. Toch is er meer aan de hand. Na een uitverkochte club- én theatertour met ‘Tim Sings The Boss’, waarbij hij nummers van zijn grote held Bruce Springsteen liet horen, herontdekte hij zijn liefde voor Amerikaanse rock.

Lions Don’t Cry

‘’Lions Don’t Cry’’ is een zeer persoonlijk album geworden. Na een 14 jarig huwelijk is Tim een alleenstaande vader geworden, en combineert hij zijn gevoel voor muziek met de liefde voor zijn kinderen. Het verwerken van zijn relatie komt terug in het lied ‘’Lions Don’t Cry’’. Vanaf het verdriet bij zijn kinderen tot zelf een nieuwe weg inslaan. Het album klinkt als een persoonlijke brief die iedereen mag lezen.

Boekingen Tim Akkerman & The Ivy League

Wat Tim ook nog nooit gedaan heeft, is zijn band op de voorgrond zetten. Na bijna 10 jaar samen gespeeld te hebben door heel Nederland, is zijn vaste band een hechte vriendengroep geworden. Niet meer dan logisch om dan als één geheel naar buiten te treden. Vanaf de release van eerste single ‘’Underestimate’’ gaat de band als ‘Tim Akkerman & The Ivy League’ door het leven. Of, zoals Tim zelf zegt: ‘Als het goed voelt, moet je het gewoon doen.’

Kom in de stemming

Tim Akkerman & The Ivy League boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tim Akkerman & The Ivy League te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tim Akkerman & The Ivy League wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tim Akkerman & The Ivy League viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tim Akkerman & The Ivy League online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tim Akkerman & The Ivy League boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tim Akkerman & The Ivy League kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tim Akkerman & The Ivy League boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!