We Two boeken?

we two boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

We Two boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie We Two

We Two: Rocco & Arturo
Het duo achter We Two is Arturo Bellini en Rocco di Turi. We Two is een Belgische formatie ontstaan uit de in de jaren 90’s immens populaire band Unity. Sinds 1993 heeft We Two reeds duizenden optredens achter de rug. In 2019 zelfs 40 jaar onafscheidelijk! Een enorm op elkaar ingespeeld duo dus.

Met een unieke sound en een onbeperkt repertoire staat We Two garant voor succes. Zowel in België, Nederland als in Italië.
Een betere graadmeter bestaat er niet! We Two beschikt over een enorm repertoire, waardoor ze iedere situatie aankunnen.
Van meest modern tot goud van oud.

Daarnaast is We Two gespecialiseerd in Italiaanse muziek, omdat daar onze roots liggen. Nummers van oa Zucchero, Eros Ramazotti, liggen ons als geen ander. Daardoor ook perfect geschikt voor Italiaanse avonden.

We Two ‘In Symphonie’

Een uniek extra concept naast We Two is; We Two in Symphonie. Het duo wordt dan uitgebreid met 4 charmante violistes van Ask4more.
In een 2 x 60 minuten durend programma krijgt men de beste nummers voorzien van een klassieke saus voorgeschoteld.
Zeer stijlvol en uitermate geschikt voor theater, bedrijfsfeest of omlijsting van een sjiek diner. De violisten maken ook deel uit van het orkest Il Novichento. Het orkest welke al jaren oa. in sportpaleis Antwerpen en Ahoy Rotterdam de inmiddels wereld beroemde ‘Night of the Proms’ avonden verzorgt.

We Two met zangeres

We Two is ook te boeken met zangeres. Het duo wordt dan uitgebreide met de charmante Belgische zangeres Bellinda. Zij brengt samen met We Two nóg meer variatie in het repertoire. Van goud van oud tot dansbare top40, alles is mogelijk. Bellinda staat net als We Two voor kwaliteit en een flinke dosis humor. Met haar uitstraling weet ze het publiek dan ook helemaal in te pakken. Een aanvulling.

Kom in de stemming

We Two boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om We Two te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u We Two wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met We Two viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u We Two online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

We Two boeken

Dus bent u benieuwd hoe u We Two kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

We Two boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!