Alain Clark boeken?

Alain-Clark
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Alain Clark boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Alain Clark

Wilt u Alain Clark boeken voor uw evenement of feest? Het is niet de meest bekende artiest in Nederland, al zal uw publiek zijn hits moeiteloos herkennen. Alain Clark schrijft de tekst voor zijn nummers, produceert ze en zingt ze zodra u hem inhuurt. Het is een muzikaal dier pur sang, zoals we er daar in Nederland veel te weinig van hebben. De vader van Alain Clark is al 30 jaar werkzaam binnen de muziek. Juist daarom viel Nederland als een blok voor hem toen hij zijn hit Father and Friend met zijn vader uitbracht. U kunt Alain Clark voor die geweldige hit, of een van zijn andere bekende nummers.

Samenwerkingen van Alain Clark

Alain Clark slaagde erin samenwerkingen op te zetten met bijvoorbeeld Gordon en Romeo (100% Verliefd), David Goncalvez (Running Away) en Jamai (Tell me Why). Dit zorgde ervoor dat Alain Clark steeds beter bekend werd in Nederland. Het is nog altijd een artiest die meer leeft voor de muziek dan voor de roem en bekendheid, maar dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. U kunt Alain Clark inhuren voor een heerlijke avond muziek, waarbij vooral de soul en jazz naar voren komt.

Boekingen Alain Clark

Aan de andere kant is Alain Clark ook een Nederlandse artiest, die ervan houdt om in het Nederlands te zingen. Veel van zijn hits zijn in het Engels, maar dat neemt niet weg dat hij ook van de Nederlandse taal houdt.

Wilt u Alain Clark boeken en bent u benieuwd naar de kosten? Wij vertellen u graag de prijs van Alain Clark, zodra u contact met ons opneemt. U deze geweldige Nederlandse artiest op basis van zijn kosten inhuren, voor een geslaagd evenement.

Het unieke van Alain Clark is dat hij een volledig eigen stijl heeft weten te ontwikkelen. Ondanks dat we als Nederlanders niet direct bekend staan om funk en soul zijn juist dat de elementen die hij graag in zijn muziek verwerkt. Boek Alain Clark voor een heerlijke avond muziek, waarin hij graag dichtbij uw publiek staat en hij samen met hen voor een mooie show zorgt.

Kom in de stemming

Alain Clark boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alain Clark te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alain Clark wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Alain Clark viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Alain Clark online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alain Clark boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Alain Clark kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Alain Clark boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!