ADH2 boeken?

adh2 boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

ADH2 boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie ADH2

ADH2, een razend knappe act met een flinke dosis humor en ongeloof en verbazing als belangrijkste ingrediënten. Henk Arnoldus en Leo Smetsers in ADH2.

Henk Arnoldus is de rust zelve. Meervoudig Nederlands kampioen, met een perfect gevoel voor timing. Leo Smetsers staat voor onrust, synoniem voor snelheid. Zowel verhaal als in zijn werk. Geef deze 2 de bühne en samen brengen ze een unieke en grensverleggende voorstelling. Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie. In een unieke voorstelling, als twee op zich zelf staande blokken of tijdens uw diner tussen de gangen…

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke entertainment ervaring. Een soepele combinatie van “Mind Magic” vermengd met een grote dosis humor zorgt voor lachsalvo’s die niet te vergelijken zijn met wat u tot nu toe hebt meegemaakt. Zelfs het meest kritische publiek zal met grote ogen op de verbazing reageren en zullen deze niet gemakkelijk vergeten. Sprakeloos zult u zijn als Leo geblinddoekt de serie nummers op het bankbiljet in uw portefeuille weet. U denkt alleen aan een persoon, Leo onthult niet alleen de naam, maar vertelt ook andere bijzondere details.

Boekingen ADH2

Heeft u altijd al willen weten hoe het beruchte “balletje balletje” wordt gespeeld? ADH2 vertoont met virtuoze vingervlugheid het spel met glazen! Ongelooflijke humoristische magische acts worden afgewisseld met poëtische momenten en een onverwachte muzikale traktatie. Verrassing. ADH2 geeft een opgewekt optreden die het publiek nog lang zal herinneren. ADH2 geeft amusement op topniveau, onvoorstelbare ervaringen zorgen voor enthousiasme, schaterlach en verbazing.

Stijl: table-magic, illusie, podium act en ambulant.
Kenmerk: 2 sympathieke duizendpoten
Bezetting: Leo Smetsers en Henk Arnoldus
Speelduur: max. 4 uur

ADH2 is te boeken op iedere denkbare locatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kom in de stemming

ADH2 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om ADH2 te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u ADH2 wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met ADH2 viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u ADH2 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

ADH2 boeken

Dus bent u benieuwd hoe u ADH2 kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

ADH2 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!