April en Dr. Rum boeken?

april en dr rum boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

April en Dr. Rum boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie April en Dr. Rum

April is van Surinaamse/Arubaanse afkomst, geboren en getogen in Nederland. Ze heeft twee kinderen. Ze is nog met de vader van haar kinderen, maar woont bij haar moeder. Ze zat ooit in Greengang en heeft in 2009 in X-Factor gezeten met haar zus, wat niet goed ging en waarmee ze veel gedoe over haar heen kreeg. Ze hoopte op een carriere in de muziek, want dat is het enige waar ze goed in is. April haal veel uit het geloof.

Boekingen April en Dr. Rum

Rum is geboren op Sint Maarten en 5 jaar geleden naar Nederland gekomen. Hij studeert aan de opleiding Music Production en is een echte entertainer. Hij geeft af en toe (dans + stagepresence) workshops. Hij heeft een studio gebouwd in zijn appartement. Hij woont samen met zijn broer en neef. Zijn neef is sinds kort ook zijn manager. Hij haalt zijn ook positieve levensvisie uit het boek ‘The Secret’ en het geloof. Hij wil de jongens op Sint Maarten graag inspireren.

Kom in de stemming

April en Dr. Rum boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om April en Dr. Rum te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u April en Dr. Rum wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met April en Dr. Rum viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u April en Dr. Rum online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

April en Dr. Rum boeken

Dus bent u benieuwd hoe u April en Dr. Rum kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

April en Dr. Rum boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!