Attractie Voordeelpakket huren?

attractie voordeelpakket huren
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Attractie Voordeelpakket boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Attractie Voordeelpakket

Voordelig leuke attracties inhuren voor jouw evenement, doe je met een Attractie Voordeelpakket. Ben je opzoek naar leuke attracties voor jou evement, maar laat je budget het niet toe om al te gek te doen? Misschien is dan een Attractie Voordeelpakket iets voor jou?

Attractie Voordeelpakket 1

Ballonnenclown Tuutje
Onze Tuutje weet met haar moederlijke inslag de bezoekers direct voor zich te winnen.Haar vingervlugge handen creëren de meest betoverende figuren. U ziet de alleraardigste hondjes, de meest innemende poesjes en gracieuse zwaantjes ontstaan. De kleine bezoekertjes kunnen hun ogen bijna niet geloven.

Clownsspringkussen
Op dit overdekte springkussen kunnen kinderen, in alle leeftijdsklassen, zich helemaal uitleven!!!

Popcornstand
Smult u ook mee? Vers gebakken, goudgele popcorn wordt onbeperkt uitgedeeld aan uw publiek. De vrolijk uitgedoste clown laat iedereen genieten!

Attractie Voordeelpakket 2

Kris Kras Kleurterras
Wij verzorgen een compleet terras met tafeltjes, stoeltjes, decor (zetstukken), Kris-Kras Knutsel Kar en niet te vergeten onze overbekende rode hekjes! Op dit terras kunnen de kinderen onbeperkt mooie kleurplaten kleuren.

Suikerspinstand
Heerlijke verse suikerspinnen uitdelen! Inclusief uitdeel stand.Onze zoete clown laat iedereen mee smullen.

Attractie Voordeelpakket 3

Tropical Kids Run
Deze speciale kinder hindernisbaan is een heuse topper. Klimmen, kruipen en zich door de obstakels heen wringen is een hele kunst!
Afmeting: 15 x 4 x 5 mtr. (lxbxh)

Spring- en Speelkussen Dolfijn
De kinderen gaan bij de moeder Dolfijn het speel- en springkussen in. Nadat de kinderen zich helemaal uitgeleefd hebben in het springkussen verlaten ze het speelkussen via de speciale glijbaan.
Afmeting: 5,2 x 5 x 3,2 mtr. (lxbxh)

Attractie Voordeelpakket 4

Schminkstand
De Schminkstand wordt door twee personen, verkleedt als Clowns, begeleid. Deze mensen zijn op het gebied van schminken echte kunstenaars. Elk kind toveren ze om tot iets bijzonders. Vlinder, clowntje, draak, leeuw, prinses noem maar op. Binnen enkele minuten zijn de kinderen onherkenbaar!

Clownspringkussen
Op dit springkussen kunnen kinderen, in alle leeftijdsklassen, zich helemaal uitleven!
Afmeting: 5 x 5 x 7 mtr. (lxbxh)

Attractie Voordeelpakket huren?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Attractie Voordeelpakket te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Attractie Voordeelpakket wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Attractie Voordeelpakket viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Attractie Voordeelpakket online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Attractie Voordeelpakket boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Attractie Voordeelpakket kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Attractie Voordeelpakket boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!