Auke en Ellen boeken?

auke en ellen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Auke en Ellen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Auke en Ellen

Auke zette al op zijn 7e de eerste stappen in de muziekwereld. Hij werd op een avond door dorpsgenoten uit zijn bed gehaald om in de feesttent te zingen. Na dit avontuur had hij de smaak te pakken. Hij gintg op drumles en richtte op 17-jarige leeftijd met accordeonist Ees Westerhof het duo ‘Nooitgedacht’ op. Het was een succesformule. In het begin reed vader Westerhof de twee jonge knapen naar optredens en er werden ook een paar singles opgenomen zoals ‘Oom agent’, ‘Kleine Keessie’ en ‘Martha, mijn pyjamabroek is goed’. Na vier jaar besloot Auke te stoppen en deed een jaar lang niks in de muziek.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen Kobus Algra van de Wiko’s een nieuwe drummer zocht heeft Auke die kans met beide handen aangepakt. De mannen hebben zes jaar lang met plezier samen opgetreden. Ze hadden veel optredens, Auke heeft veel van Kobus geleerd en is hem daar nog steeds dankbaar voor.

De Honeyboys en De Sellina’s

Daarna ging hij verder met Siep Grotenhuis, toetsenist van het stemmingsduo ‘De Honeyboys’. Onder deze naam hebben ze niet zo heel lang gespeeld want met de komst van zangeres Ellen werd de naam veranderd in ‘De Sellina’s’. In 1993 kwam hun eerste cd uit en er volgden er nog twee: een live-cd en het laatste album, ‘Geef mij één nacht’.

Auke is een entertainer in hart en nieren, hij is voor het podium geboren en een bruiloft of partij verloopt altijd soepel omdat hij altijd overlegt met de bediening. Het presenteren van Hollandse avonden is ook wel aan hem toevertrouwd. Hij doet dat vanuit zijn hart en is dan ook geliefd bij veel collega-artiesten.

Ellen leerde 3-stemmig zingen

Vanaf haar 3e liep Ellen zingend haar moeder achterna die haar op een gegeven moment maar op een koor heeft gedaan. Alhoewel ze zich vreselijk ergerde aan de slecht gestemde piano is Ellen er 3 jaar lang met plezier naartoe gegaan en leerde daar 3-stemmig zingen, iets wat haar later goed van pas komen zou.

Ellen heeft vanaf haar 15de in verschillende bandjes gezeten, het repertoire was voornamelijk jaren ’60/’70, top 40 en hardrock. Toen ze de kans kreeg om bij de Wiko’s te zingen heeft ze daar toch even over na moeten denken. Na het eerste optreden wist ze dat deze muziek en de sfeer er omheen datgene was wat ze wou.

Boekingen Auke en Ellen

Na 2.5 jaar bij dit stemmingsorkest te hebben gezongen besloot ze zich aan te sluiten bij Auke en Siep, drummer/zanger en toetsenist/zanger van het stemmingsduo De Honeyboys. De naam werd veranderd in De Sellina´s en de formatie is 18 jaar lang ongewijzigd gebleven.

Ellen vind het heerlijk om haar eigen liedjes te schrijven en te componeren al wordt ze soms wel eens gek van ‘inspiratie op de meest onmogelijke momenten’. Veel van wat ze hoort en ziet verwerkt ze in haar nummers die variëren van gezellige meezingers en feest-stampers tot gevoelige luisterliedjes. “Want zo is het leven immers ook…”

Kom in de stemming

Auke en Ellen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Auke en Ellen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Auke en Ellen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Auke en Ellen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Auke en Ellen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Auke en Ellen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Auke en Ellen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Auke en Ellen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!