Ballonnenclown Babsie boeken?

ballonnenclown-babsie-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ballonnenclown Babsie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ballonnenclown Babsie

Clown Babsie is de ballonnenclown met de vrolijkste babbel van heel de wereld! Ze loopt tussen het publiek door terwijl ze de meest prachtige balloncreaties maakt. Een olifant, een regenboogvis, een aapje op een motor, een hertje of een helikopter. Ze is erg trots dat ze veel figuurtjes kan maken, ze kan er wel 64! Ze is de slimste clown van Nederland en weet alles over dieren, ze weet zelfs dat een konijn geen knaagdier is!

Ballonnenclown met goocheltrucs


Ook wil ze wel eens een goocheltrucje “oefenen”. Dan moeten de kinderen haar waarschijnlijk wel een beetje helpen. Een jumpwedstrijd vindt Babsie ook helemaal te gek! Met haar mega-clownsschoenen kan ze dat namelijk niet zo goed. Ze heeft zelfs een ballonnentafel waar alle muziek in zit! Met clown Babsie is het altijd feest! Een interactieve ballonnenact voor kinderen van 3 tot 101 jaar.

Ballonnenclown Babsie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ballonnenclown Babsie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ballonnenclown Babsie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ballonnenclown Babsie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ballonnenclown Babsie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ballonnenclown Babsie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ballonnenclown Babsie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ballonnenclown Babsie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!